KESKİN: “EL BİRLİĞİYLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

CHP Payas İlçe Başkanı Erdinç Keskin, Dörtyol Sahil Kordonu’nda gerçekleştirilen ve Grup Anavarza’nın canlı performansıyla taçlanan konsere katılım sağladı.

Yayınlama: 04.09.2024
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Payas İlçe Başkanı Erdinç Keskin, Dörtyol Sahil Kordonu’nda gerçekleştirilen ve Grup Anavarza’nın canlı performansıyla taçlanan konsere katılım sağladı. İlk kez düzenlenen etkinlik, katılımcılara unutulmaz bir müzik deneyimi yaşattı.

MUHTEŞEM GECEYE TEŞEKKÜR

Etkinlik sonrası düşüncelerini paylaşan Erdinç Keskin, özellikle bu anlamlı geceyi Dörtyol halkına kazandıran Dörtyol Belediye Başkanı Dr. Bahadır Amaç ve CHP Dörtyol İlçe Başkanı Muammer Bedir’e teşekkürlerini iletti. Keskin, “Bu anlamlı etkinliği Dörtyol ilçemizde yaşatan Dörtyol Belediye Başkanımız Sayın Dr. Bahadır Amaç’a ve CHP Dörtyol İlçe Başkanımız Sayın Muammer Bedir’e teşekkür ederim.” dedi.

MÜZİK DOLU UNUTULMAZ BİR GECE

Dörtyol Sahil Kordonu’nda gerçekleşen konser, hem yerel halktan hem de dışarıdan gelen misafirlerden büyük ilgi gördü. Grup Anavarza’nın performansı, katılımcılara eşsiz bir sanat ve kültür şöleni sunarken, kentin sosyal yaşamına da önemli bir katkı sağladı.

TOPLUMSAL DAYANIŞMAYA VURGU

Konserin, sosyal dayanışmayı güçlendirici etkisine dikkat çeken Keskin, bu tür etkinliklerin toplumun bir araya gelmesi ve kaynaşması açısından önemli olduğunu vurguladı. Erdinç Keskin, benzeri etkinliklerin artırılması yönünde temennilerde bulundu.

GELECEK ETKİNLİKLER İÇİN HEYECAN

CHP Payas İlçe Başkanı Erdinç Keskin, gelecekte de bu tür etkinliklerin devam etmesini dileyerek, toplumun kültürel ve sosyal ihtiyaçlarının karşılanması noktasında el birliğiyle çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi.