MİLLİ GENÇLİK DERNEĞİ’NİN ADANA İL BAŞKANLIĞI’NA HASAN ARIK ATANDI

Milli Gençlik Derneği Adana İl Başkanlığı’na atanan Hasan Arık; Önce Ahlâk ve Maneviyat’ düşüncesini benimsemiş gençleri yetiştirmek için yola çıkıyoruz.

Yayınlama: 13.06.2024
A+
A-

İLKGÜN HABER – Milli Gençlik Derneği Adana İl Başkanlığı’na atanan Hasan Arık; Hak ve batılı ayırt edebilen, ülkemizin maddi ve manevi kalkınmasına katkı sunabilen, ‘Mazlumlar ayağa kalkmadan zalimler diz çökmez’ ilkesini benimseyen, Nefis terbiyesini esas alan, kardeşi için yaşayabilen, fikir üreten, teşkilatlı ve disiplinli çalışabilen, ‘Önce Ahlâk ve Maneviyat’ düşüncesini benimsemiş gençleri yetiştirmek için yola çıkıyoruz” dedi.

Türkiye genelinde milli ve manevi değerleri savunma ve gençleri kötü alışkanlıklardan koruma amacıyla faaliyet gösteren Milli Gençlik Derneği Adana İl Başkanlığı’na Hasan Arık atandı. Arık, geçmişte Erbakan Vakfı’nda ve Yeniden Refah Partisi’nde çeşitli görevlerde bulunmuş deneyimli bir isim olarak dikkat çekiyor.

Atamasının ardından yapılan açıklamada Arık, derneğin misyonu ve vizyonu doğrultusunda mücadeleye devam edeceklerini belirtti.

Milli Gençlik Derneği’nin Adana’daki çalışmaları hakkında bilgiler de veren Arık, Adana’nın kavga ve gürültüden uzak, medeniyet nesli yetiştiren bir şehir haline gelmesi için çaba harcayacaklarını ifade ederek ehliyetli ve liyakatli kadrolar oluşturacaklarını ve en kısa zamanda tüm ilçelerde de teşkilatlanmalarını tamamlayacaklarını belirtti.

Arık, gençlerin eğitimi ve bilinçlenmesi için çalışacaklarını vurgulayarak; “Bizim amacımız, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, ülkemizin geleceğine pozitif katkı sağlamaktır. Hak ve batılı ayırt edebilen, ülkemizin maddi ve manevi kalkınmasına katkı sunabilen, ‘Mazlumlar ayağa kalkmadan zalimler diz çökmez’ ilkesini benimseyen, Nefis terbiyesini esas alan, kardeşi için yaşayabilen, fikir üreten, teşkilatlı ve disiplinli çalışabilen, ‘Önce Ahlâk ve Maneviyat’ düşüncesini benimsemiş gençleri yetiştirmek için yola çıkıyoruz” diyerek derneğin hedeflerini özetledi.

Arık, ayrıca kendisini Adana İl Başkanlığı görevine layık görmelerinden dolayı Milli Gençlik Derneği Genel Merkezi’ne ve Genel Başkan Ahmet Özvatan’a teşekkür ederek, Özvatan’ın liderliğinde derneğin daha da güçleneceğine inandığını belirtti.

Hasan Arık; “Medeniyet değerlerimize sahip çıkan gençlerimiz için çeşitli etkinlikler düzenleyip gençler arasında dayanışmayı sağlamak için gençlik kampları, seminerler, eğitim programları, kültürel etkinlikler ve sosyal yardım projeleri gerçekleştireceğiz Böylece gençlerimiz topluma faydalı bireyler olarak yetişeceklerdir” dedi.

Hasan Arık İl Başkanı olarak ilk atamasını da derneğin Genel Başkanı Ahmet Özvatan’ın tavsiyesi ile daha önce çeşitli STK’larda ve Yeniden Refah Partisi Adana İl Teşkilatında görev alan iş adamı Mehmet Çalışkan derneğin teşkilat başkanlığına getirerek yaptı.

Hasan Arık, yapılan atamaların Milli Gençlik Derneği’nin büyümesi ve güçlenmesi adına önemli bir adım olduğunu belirterek yeni atamalar ve belirlenen hedefler doğrultusunda çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini açıklandı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.