POZANTIDA YÜZLERCE EMEKLİYE 2 BİN TL KURBAN YARDIMI

Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, seçim döneminde verdiği sözü tutarak 300 emekliye 2 Bin TL kurban yardımı yaptı.

Yayınlama: 15.06.2024
A+
A-

İLKGÜN HABER – Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, seçim döneminde verdiği sözü tutarak 300 emekliye 2 Bin TL kurban yardımı yaptı.

Belediye Başkanı Ali Avan, kurban bayramı öncesi son mesai günü olan Cuma günü sürpriz ve sevindirici bir gelişmeye imza attı. Başkan Avan’ın bu sürprizi Pozantı’daki emeklileri oldukça sevindirdi.

Başkan Ali Avan, Pozantı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile yaptıkları ortak çalışma sonrasında vakfa kayıtlı ihtiyaç sahibi 300 emeklinin hesaplarına 2’şer Bin TL kurban yardımı yaptı. Paralar Cuma günü mesai bitmeden herkesin hesabına yatırıldı. Para yatırılan emeklilerin telefon numaralarına ise SMS ile bilgilendirici mesaj gönderildi.

Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, paylaştığı sosyal medya hesabından emeklilere sürpriz olan ikişer bin liralık Bayram ikramiyesi ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Değerli Pozantılı Emekli Hemşerilerim. Sizlere daha öncede söz verdiğim gibi, Pozantı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile birlikte ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz çalışma sonrası, Pozantılı emekli hemşerilerimize, ikişer bin liralık emekli ikramiyeleri bayram öncesi bugün itibariyle, hesaplarınıza yatırılmıştır. Hepinizin ellerinden öpüyor, Hayırlı Bayramlar diliyorum’ dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.