Pozantı’nın Kırsalında Tarla ve Bahçelere Kolay Ulaşım Sağlanıyor

Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan’ın talimatı doğrultusunda çiftçilerin üretim alanlarına rahat bir şekilde ulaşabilmeleri için kırsaldaki tarla ve bahçe yolları iş makineleriyle düzeltiliyor.

Pozantı’nın Kırsalında Tarla ve Bahçelere Kolay Ulaşım Sağlanıyor
Yayınlama: 11.05.2024
A+
A-

İLKGÜN HABER – Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan’ın talimatı doğrultusunda çiftçilerin üretim alanlarına rahat
bir şekilde ulaşabilmeleri için kırsaldaki tarla ve bahçe yolları iş makineleriyle düzeltiliyor.
Pozantı Belediyesi, ilçe genelinde çiftçilerin, hayvancılık ve arıcılık gibi işlerle uğraşan vatandaşların arazilerine rahat bir şekilde ulaşabilmeleri için tarla ve bahçe yollarında genişletme ve düzenleme çalışması yapıyor.

Kış mevsimindeki yağışlar nedeniyle bozulan ve ulaşımda aksamalara sebep olan tarım arazileri bağlantı yollarındaki çukurlar iş makineleri tarafından dolduruldu. Greyder ile genişletilen yollarda istenmeyen sert kayalıklar kırıldı,
tümsekler kazılarak, düzeltildi.
Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, “Çiftçilerin üretim alanlarına kolaylıkla ve konforlu bir şekilde ulaşarak, üretimlerini rahatça sürdürebilmeleri için başlatılan çalışmalar, yaz boyunca devam edecek. Mahalle ve köy muhtarları ile yapılan istişareler sonucunda sorun teşkil eden yollar hızlı bir şekilde düzeltilecek” denildi.
Kırsal mahallelerin muhtarları ve çiftçiler, yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, desteklerinden dolayı Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan ve ekibine teşekkür etti.
ÇÖPLER VE MOLOZLAR KALDIRILIYOR
Yaz mevsimine girilmesi ve yaylacı vatandaşların Pozantı’ya gelmesiyle birlikte bağ ve bahçe işleri de her geçen gün artmaya başladı. Özellikle çöp kamyonu tarafından alınamayan konteyner yanına bırakılan kaba pislik, ot ve molozlar yine Temizlik İşlerine bağlı ekipler tarafından kepçe ve kamyonlarla büyük bir titizlikle alınıyor.

Ekiplerinin ilçe genelinde yaptıkları koordineli çalışma sonrasında vatandaşlara daha temiz bir yaşam alanı bırakılırken belediyenin çalışma sistemin görev vatandaşlar hem Belediye Başkanına hem de ekibine teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getiriyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.