Turaç’tan yeni şarkı

Adanalı sanatçı Ali Turaç; yaz sezonuna damgasını vuracak “Keyifler hoşe” adlı yeni bir şarkı yaptı

Turaç’tan yeni şarkı
Yayınlama: 17.07.2024
A+
A-

İLKGÜN HABER – Adanalı sanatçı Ali Turaç; yaz sezonuna damgasını vuracak yeni bir şarkı daha yaptı. Youtube ve Net D platformlarında yayınlanan şarkı büyük beğeni kazandı.
Söz ve müziği Kemal İlbeyi’ne ait olan, “Keyifler hoşe” adlı şarkıya klip de çeken Ali Turaç; özellikle turizm bölgelerinde, yazlıklarda, sahil kenarlarındaki eğlence mekanlarında ilgi gören şarkının kıpır kıpır, insanın içini coşturan eğlenceli bir şarkı olduğuna dikkat çekti.

Stüdyo ve klip yönetmenliğini Bülent Bapir’in yaptığı, Özcan Akın Musıc Company etiketiyle piyasaya çıkan şarkının ilgi görmesinden mutlu olduğunu ifade eden Ali Turaç; Konya, Afyon, Kilis, Karaisalı Salbaş ile Ceyhan’da halk konserleri verecek.

Yakın zamanda yaygın yayın yapan TV’lerde canlı yayınlara konuk olacağını belirten Ali Turaç; Adana’nın tanıtımına katkı koymak için albüm çekimlerinde kentimizin görsel güzelliklerini yansıtmaya gayret ettiğini, gittiği her yerde Adanalı olduğunu dile getirdi.

7 albüm, 10 adet single çıkaran Ali Turaç; sanat camiasında kalıcı olabilmek için ilk günden bu yana titiz bir çalışma sergilediğini, emek verdiğini, kısıtlı imkanlara rağmen dostların ve sponsorların katkılarıyla şarkılarını halkın beğenisine sunduğunu dile getirdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.