ÜNAL ATEŞ’TEN TÜZÜK ÇALIŞMALARINA TAM DESTEK

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş: Kurultay, partinin yapısal reformlarını ve gelecek vizyonunu şekillendirme amacı taşıyor.

Yayınlama: 06.09.2024
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş ve il delegeleri, Ankara’da düzenlenen Değişim Kurultayı’nda yeni tüzük çalışmalarına katılım sağladı. Kurultay, partinin yapısal reformlarını ve gelecek vizyonunu şekillendirme amacı taşıyor.

ÖZGÜR ÖZEL İLE YENİ DÖNEME ADIM

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in liderliğinde ilerleyen Değişim Kurultayı, parti içi dönüşüm ve yenilikçi yaklaşımlar üzerine yoğunlaştı. Ünal Ateş, kurultayla ilgili yaptığı açıklamada, “Dün tüm gün tüzük komisyonu çalışmamızı tamamladık ve değişim kurultayı başladı. Genel Başkanımız Özgür Özel’in önderliğinde, Kahramanmaraş il delegelerimizle yeni tüzük çalışmalarına destek veriyoruz. Bu kurultay, Cumhuriyet Halk Partisi’nin geleceğini inşa etmek adına önemli bir mihenk taşıdır” dedi.

KAHRAMANMARAŞ’TAN GELEN GÜÇ

Ateş, yeni tüzüğün CHP’yi sadece Kahramanmaraş’ta değil, Türkiye genelinde de daha güçlü bir konuma taşıyacağını belirtti. “Bu değişim süreci, partimizin iktidara doğru emin adımlarla ilerlemesini sağlayacaktır. Tüzük kurultayının ülkemize ve partimize katkı sunacağına inanıyoruz” diye ekledi.

PARTİMİZİN GÜCÜ VE KARARLILIĞI

Ünal Ateş, CHP’nin köklü değerlerinin ve çağdaş vizyonunun önemine dikkat çekerek, “Bu tüzük kurultayı, partimizin halkla daha güçlü bir bağ kurmasını sağlayacak ve demokratik değerlerimizi pekiştirecektir.Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi! ” şeklinde konuştu.