Vali Köşger; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünde

Vali Köşger; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünce gerçekleştirilen çalışmaların yanı sıra 6 Şubat Depremleri’nin ardından yapılan tüm faaliyetlerle ilgili İl Müdürü Alan’dan detaylı bilgi aldı.

Yayınlama: 04.09.2024
A+
A-

Vali Sayın Yavuz Selim Köşger; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünü ziyaret etti.
Ziyaret sırasında İl Müdürü Hasan Alan ile kurum personeli tarafından karşılanan Vali Köşger; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünce gerçekleştirilen çalışmaların yanı sıra 6 Şubat Depremleri’nin ardından yapılan tüm faaliyetlerle ilgili İl Müdürü Alan’dan detaylı bilgi aldı.
Aldığı bilgiler doğrultusunda bir değerlendirmede bulunan Vali Köşger; deprem felaketinin ardından vatandaşlarımızın yarasını hızla sarmak için herkesin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirdiğini, bu amaçla gerçekleştirilen çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirtti.
Adana'nın kalkınmasına katkı sunacak tüm faaliyetlerin en iyi şekilde yerine getirilmesi için çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü belirten Vali Köşger, yapılan tüm çalışmalarda emeği geçen herkese İl Müdürü Alan’ın nezdinde teşekkür etti.
Vali Yardımcısı Abdullah Şahin'in de katıldığı ziyaret, yapılan değerlendirmelerin ardından sonlandı.