1 Mayıs için tüm hazırlıklar tamam

Türk-İş Konfederasyonu, geçtiğimiz hafta yaptığı Başkanlar Kurulu toplantısında 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlamalarının merkezi olarak Adana’yı belirlemişti.

1 Mayıs için tüm hazırlıklar tamam
Yayınlama: 26.04.2023
A+
A-

İLKGÜN HABER -Her yıl farklı bir ilde kutlanan 1 Mayıs bu yıl Adana merkezli kutlanacak. Türk-İş Konfederasyonu, geçtiğimiz hafta yaptığı Başkanlar Kurulu toplantısında 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlamalarının merkezi olarak Adana’yı belirlemişti.

HUMMALI BİR ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Bu kararın alınmasının ardından Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar Başkanlığında oluşturulan tertip komitesi hazırlıklarına başladı. 1 Mayıs kutlamalarının eksiksiz ve sorunsuz yapılabilmesi için Türk-İş Konfederasyonu, Türk-İş 4. Bölge Temsilciliği ve Türk-İş’e bağlı Sendikaların Adana Şubeleri titiz bir çalışma yürüterek Adana’dan ve bölge illerden gelecek işçilerin kutlama alanına sorunsuz ulaşımı, kutlama alanında herhangi bir sorun yaşanmaması için gereken emniyet tedbirlerinin alınması sağlandı.

BAŞKANLAR KURULU ADANA’DA TOPLANIYOR

1 Mayıs kutlamalarına Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay’ın yanı sıra Yönetim Kurulu ve konfederasyona üye Sendikaların Genel Başkanları da katılacak. Her ay yapılan Başkanlar Kurulu 30 Nisan Pazar günü Genel Başkan Ergün Atalay Başkanlığında Adana’da yapılacak.

Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi ve Tertip Komitesi Başkanı Edip Gülnar, Türk-İş’e bağlı Sendikaların Adana Şube Başkanlarının katılımı ile son bir değerlendirme toplantısı yaptı. Gülnar,  1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarının Türk-İş’e yakışan bir havada geçmesi için tüm imkânların seferber edildiğini söyledi. Edip Gülnar, 1 Mayıs Pazartesi günü saat 11.00’de Arif Nihat Asya Parkı’nda (Bayraklı Park) yapılacak kutlamalarda açılış konuşmalarının ardından Türk-İş Genel Mali Sekreteri Ramazan Ağar ve Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay’ın birer konuşma yapacağını da ifade etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.