19 Mayıs’taki aşure etkinliğine yoğun katılım

Adana’da 19 Mayıs Gençlik Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nce düzenlenen aşure etkinliğine yoğun katılım oldu.

Yayınlama: 17.08.2023
A+
A-

İLKGÜN HABER – Adana’da 19 Mayıs Gençlik Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nce düzenlenen aşure etkinliğine yoğun katılım oldu.

CHP Adana Milletvekilleri Orhan Sümer ve Ayhan Barut, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, CHP Yüreğir Belediye Başkan A.Adayı Sait Doğan, Balcalı Hastanesi eski Başmüdürü Ali Önal ile 12 mahallenin muhtarları, çeşitli derneklerin başkanları ve iş adamları katıldı.

Etkinliğe katılan vatandaşlar, milletvekilleri ve ilçe belediye başkanlarıyla da görüşerek, aşure gününe katıldıklarından dolayı teşekkür ettiler.

DAYANIŞMA ÖRNEĞİ SERGİLEDİLER

Dernek Başkanı Erdal Çakan da tüm katılımcılara teşekkür ederek, “Adana 19 Mayıs Gençlik Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz aşure etkinliğimize katılan belediye başkanlarımız, il ve ilçe başkan ile başkan yardımcılarımız milletvekillerimiz, dernek başkanlarımız, mahalle muhtarlarımız, saygıdeğer büyüklerimiz ve mahalle sakinlerimiz ile ismini hatırlayamayıp da sayamadığımız tüm vatandaşlarımıza aşure etkinliğimize katıldıkları için teşekkür eder şükranlarımı sunarız.” şeklinde konuştu.

19 Mayıs Gençlik Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen aşure günü etkinliğine katılanlar, birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneklerinden birini sergilediler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.