M1 Adana AVM’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği etkinlik ilgi gördü

M1 Adana AVM’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği müthiş şovlar, eğlenceli workshop’lar ve süper sürprizlerle dolu Dans Şenliği ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Yayınlama: 07.10.2024
A+
A-
M1 Adana AVM’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği müthiş şovlar, eğlenceli workshop’lar ve süper sürprizlerle dolu Dans Şenliği ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.
M1 Adana Alışveriş Merkezi’nin, 3 yıldan bu yana düzenlediği Dans Şenliği etkinlikleri bu yıl da 28 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirildi. Etkinlik 7’den 70’e yüzlerce dans tutkununu bir araya getirdi. Zengin ve renkli içeriği ile ziyaretçilerden büyük beğeni ve takdir alan Dans Şenliği; müthiş şovlar, eğlenceli workshop’lar ve süper sürprizlerle dolu dansın bütün enerjisini gelen ziyaretçilere yaşattı.
Alışveriş merkezinin açık havadaki etkinlik alanında 18:30’da başlayan etkinlik yüzlerce dans tutkununu bir araya getirdi. Etkinliklerde Salsa Solo, Couple ve Grup Gösterileri, Sirtaki, Modern Danslar, Kpop ve Hiphop grup dans gösterileri, bale gösterileri özellikle gençler tarafından yüksek katılım ve coşkuyla izlendi.
Etkinlikte 25 farklı ekip sahne aldı. Sahne alan sporcular arasında milli takımda ülkemizi temsil edenlerde bulundu.  Dans gösterilerine ek olarak ziyaretçilerin katılımı ile yetişkinlere dans workshopları, Çocuklara yönelik Kids zumba Workshop etkinlikleri de büyük ilgi gördü.
M1 Adana Alışveriş Merkezi’nin Müdürü Kağan Cangil: “M1 Adana’da hizmete girdiği yıldan bu yana başta çocuklar ve gençlerimize yönelik olmak üzere birçok anlamlı ve özel etkinlikleri geleneksel hale getirdik. Dans Şenliği’de coşkulu, toplum ile kucaklaşan sosyal ve kültürel etkinliklerimizden biri olarak ön plana çıkıyor.   Önümüzdeki süreçte de bu tür etkinlikler çok daha kapsamlı bir şekilde devam edecek. Bu yıl da başta gençler olmak üzere ziyaretçilerimizin bu etkinliklere ilgisi ve katılımı ile oluşturduğumuz bu güzel ambiyansı yaşamaktan büyük bir heyecan ve mutluluk duyduk.”Dedi.