TÜED Başkan Adayı Ünlü: “Biz hizmet için aday olduk”

TÜED Adana Şubesi Başkan Adayı olan Berrin Ünlü, 21 Nasan Pazar günü yapılacak olan seçimin galibi inanıyorum biz olacağız dedi.

Yayınlama: 19.04.2024
A+
A-

İLKGÜN HABER – Türkiye Emekliler Derneği Adana şubesine Başkan Adayı olan Berrin Ünlü, 21 Nasan Pazar günü yapılacak olan seçimin galibi inanıyorum biz olacağız dedi.

Çukurova Gazeteciler Cemiyetinde bir basın açıklaması yapan başkan adayı Berrin Ünlü, Biz göreve hizmet için, emekli kardeşlerimin çıkar ve menfaatlerini korumak adına sizlerden yetki istiyoruz.

Mevcut  işbaşında bulunan Ali Vuranay yönetimin denetleme kurulu başkanlığını yaptım. Denetimlerimiz esnasında mevcut başkanın şahsi çıkar ve menfaat için çalıştığını tesbit ettik.

Dernekte yapılan usülsüzlüklerin ne şekilde geliştiğine şahit olduk, tüm bunlar denetim raporlarımızda mevcuttur. Konuyu genel merkeze taşıdık. Yasal süreç başlatılmasına rağmen Ali Vuranay usülsüzlüklerine devam etti. Şahsen ben mevcut başkan Ali Vuranay’ın gerçek anlamda dernek için bir hizmet yaptığını görmüş olsaydım, bu gün aday olarak karşınıza çıkmaktan utanırdım. Adam Emekliye hizmet etmekten ziyade kendi şahsi çıkarı ve aile fertlerine çıkar ağı oluşturmak için sanki göreve gelmiştir. Kendisini defalarca uyardık, denetimlerimizde usülsüzlükleri bizat tespit ettiklerini söyledi.

Tüm bu nedenlerle Başkan adayı olduğunu açıklayan Berrin Ünlü, seçilmesi halinde yapacağı hizmetleri şu sözlerle açıkladı:

Emekli üyelerimize sağlık hizmetlerinde kolaylık sağlamak adına bu güne kadar olduğu gibi özel anlaşmalara yönelik çalışmalara devam edeceğim. Emekli üyelerimizin sağlık giderlerini desteklemek amacıyla sosyal yardım faaliyetlerine öncelik vereceğim. Emeklilik dönemindeki üyelerimizi bilgilendirmek ve sağlık sorunlarına yönelik seminerler düzenleyeceğim. Eski mesleklerinde uzmanlaşmak veya yeni bir meslek edinmek isteyen üyelerimize eğitim imkanları sunacağım. Üyelerimizin teknoloji ve dijital dünyaya uyum sağlamalarına yardımcı olacak eğitim programları düzenleyeceğim. Mesleki gelişimi teşvik etmek amacıyla üyelerimizin katılabileceği seminerler ve kurslar düzenleyeceğim.

Üyelerimizin sosyal hayata katılımlarını artırmak için ücretsiz düzenli etkinlikler ve gezi turları organize edeceğim. Üyelerimiz arasında iletişimi güçlendirecek forumlar veya sosyal medya grupları oluşturacağım. Kentimizin kültürel etkinliklerine üyelerimizi davet edecek ve katılımlarını teşvik edeceğim. Emekli üyelerimizin haklarını korumak amacıyla hukuki danışmanlık hizmeti sağlayacağım.

Emekli aylığı, ikramiye gibi haklarında yaşanan gecikmeleri ve sorunları takip etmek ve gerekli mercilerle iletişim kuracağım. Üyelerimize maddi yardım konularında rehberlik edecek ve gerekli destekleri sağlayacağım. Toplumun ihtiyaç duyan kesimlerine yönelik gönüllü çalışmalar ve yardım projeleri düzenleyeceğim., Emekli üyelerimizin tecrübeleri ile gençlere mentorluk yaparak toplumsal dayanışmayı artıracağım. Çevre temizliği, fidan dikimi gibi çevre projelerine aktif katılıma destek sağlayacağım diyerek sözlerini şöyle tamamladı.

Dernekcilik bir ekip  işidir. Ekibime güveniyor ve emekli kardeşlerimin desteğini alarak inanıyoruz, pazartesi günü görevimizin başında olarak TÜED Adana şubesinde şeffaf hizmet üreten bir kadro ile karşınızda bulunacağız dedi.

Haber: Yusuf Kahraman

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.