Adana Barosu, Depremde Hayatlarını Kaybedenleri Andı

Adana Barosu, 6 Şubat depremlerinin birinci yıl dönümünde hayatını kaybeden meslektaşlar ve yurttaşlar için basın açıklaması ve anma programı düzenlendi.

Yayınlama: 06.02.2024
A+
A-

İLKGÜN HABER – Adana Barosu, 6 Şubat depremlerinin birinci yıl dönümünde hayatını kaybeden meslektaşlar ve yurttaşlar için basın açıklaması ve anma programı düzenlendi.

Adana Barosu Avukatlar Salonu’nda gerçekleştirilen programa Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, Mersin Barosu Başkanı Av. Gazi Özdemir, TBB Genel Sekteteri Av. Veli Küçük, Yönetim Kurulu Üyeleri, TBB Avukat Hakları Merkezi Üyesi Av. Sabahattin Gümüş, TBB Delegesi Av. Filiz Feyhan Aksoy Karakoç ile çok sayıda avukat katıldı. Depremde kaybettiğimiz meslektaşları ve yurttaşlarımızın anısına saygı duruşunun ardından hazırlanan video izlendi.

Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz yaptığı konuşmada ; hayatını kaydeden meslektaşlarını ve yurttaşları saygı, özlem ve rahmetle andı.

Deprem nedeniyle ortaya çıkan hukuksal sürecin takipçisi olduklarını ifade eden Av. Gökayaz, “Enkazları, tırnaklarıyla kazımak için koşup gelenleri; dişinden tırnağından artırdığını paylaşanları unutmadık. Meslektaşlarının ve yurttaşların yaralarını sarmaya koşan ve bu uğurda tüm kapasitelerini kullanan Barolarımızı unutmadık. Meslektaşlarımızı, arkadaşlarımızı unutmadık! Deprem felaketinden etkilenen yurttaşların mağduriyetleri daha fazla artırılmadan, tazmini mümkün olan tüm zararlarının giderilmesini istiyoruz. Bir yıldır nasıl inatla, inançla ve birbirimize umut vererek dayanışma gösterdiysek, taleplerimizin de aynı şekilde hep birlikte takipçisi olacağız. Ne kadar uzun sürerse sürsün; adalet sağlanana ve şehirlerimiz yeniden inşa edilene kadar biz bu işin peşini bırakmayacağız” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.