Adana Demirspor Kadın Futbol Kulübü’nde 9. hafta heyecanı

İLKGÜN HABER – Türkiye Kadın Futbol Ligi B Grubu 9. haftasında yarın Amedspor’u konuk edecek olan Adana Demirspor Bitexen Kadın Futbol Kulübü, ilk yarının son maç hazırlıklarını tamamladı. Antrenmanın ardından açıklama yapan mavi – lacivertli ekibin kaptanları Hacer Şengül ve  Songül Ece Altınöz, takımın son durumunu değerlendirerek, hafta sonu konuk edecekleri Amedspor karşısında taraftarlarının desteğiyle […]

Adana Demirspor Kadın Futbol Kulübü’nde 9. hafta heyecanı
Yayınlama: 16.12.2022
A+
A-

İLKGÜN HABER – Türkiye Kadın Futbol Ligi B Grubu 9. haftasında yarın Amedspor’u konuk edecek olan Adana Demirspor Bitexen Kadın Futbol Kulübü, ilk yarının son maç hazırlıklarını tamamladı. Antrenmanın ardından açıklama yapan mavi – lacivertli ekibin kaptanları Hacer Şengül ve  Songül Ece Altınöz, takımın son durumunu değerlendirerek, hafta sonu konuk edecekleri Amedspor karşısında taraftarlarının desteğiyle galip geleceklerine inandıklarını söylediler.

 “KAZASIZ BİR MAÇ OLSUN”

Adana Demirspor Bitexen Kadın Futbol Kulübü Hacer Şengül ise; “Öncelikle kazasız belasız bir maç olsun. Sezon boyunca inişli çıkışlı bir grafik sergiledik. İkinci yarıya en iyi şekilde hazırlanmak için bu maçı iyi oynayacağız. Motivasyonumuzla enerjimizle elimizden geleni yapacağız.”dedi.

 “ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

Adana Demirspor Bitexen Kadın Futbol Kulübü Kaptanı Songül Ece Altınöz, “İkinci yarı istediğimiz puanları toplayıp, Adana Demirspor Bitexen Kadın Futbol Kulübü’nü en üst sıralara taşıyarak, ligi bitirebileceğimiz en iyi yerde bitirmek için elimizden geleni yapacağız.”şeklinde konuştu.

Yarın Muharrem Gülergin Stadı’nda Adana Demirspor Bitexen Kadın Futbol Kulübü ile Amedspor maçı saat 12.00’de başlayacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.