Adana’da Zekerya Bulut hoca Son yolculuğuna uğurlandı

Adana’da sosyal demokrasi mücadelesinde yıllarını veren Zekerya Bulut Hoca dün geçirdiği bir kalp krizi sonucunda hayata veda etti.

Adana’da Zekerya Bulut hoca Son yolculuğuna uğurlandı
Yayınlama: 23.08.2023
A+
A-

İLKGÜN HABER – Adana’da sosyal demokrasi mücadelesinde yıllarını veren Zekerya Bulut Hoca dün geçirdiği bir kalp krizi sonucunda hayata veda etti.

Zekerya hoca, Adana’da sevilen sayılan yüreği sevgi dolu toplumsal dünya ya bakış açısıyla çevresine örnek olan, güzide simalarından biriydi. Ancak onu bu yolculuğunda yıllarca emek vermiş olduğu siyaset ve siyasetin Adana da bulunan sözde temsilcileri olan CHP il ilçe yöneticileri ne hikmetse, Zekerya Bulut Hoca’nın son yolculuğunda hiç biri ortalarda görülmedi. Neden; Çünkü Zekerya hoca, popilist veya parababası değildi. Amma adam gibi adamdı adam….

Oysa Zekerya hoca, gerek SHP döneminde gerekse CHP içerisinde olsun, demokrasi ve özgürlük mücadelesinde, halkın toplumsal çıkarları için her alanda yılmadan usanmadan mücadele veren bir kişiliğe sahip olan bir insandı. Yanlış yapan diyeceksiniz sadece bunlarmı?Elbette değil…

Adana da 80’lı yıllardan başlamak üzere Bulvar sürücü kursundan tutun da  en son Sedef sürücü kursunda binlerce öğrenciye direksiyon eğitim dersi vermiştir.

Zekerya Bulut Hoca emekli olmuş, ancak asalak bir şekilde yaşamayı sevmeyen bir insandı. Toplumsal mücadele onun vazgeçilmez özelliklerinden biridir. Son yıllarında emekliler adına bir şeyler yapmaya çalıştı. Yaşamının son günü ne kadar mücadeleden yılmadı desek yeridir.

Evet dostlar! Zekerya Bulut Hoca bu gun saat 9’da Mithatpaşa mahallesinde bulunan evinden alınarak, Kabasakal mezarlığında türaba verildi. Gerçek seven dostları son yolculuğunda da onu yalnız bırakmadılar.Kendisine Haktan rahmet, tüm sevenlerinin başı sağolsun.

Güzel insan; Hızır yoldaşın toprağın bol olsun. Seni unutmadık unutmayacağız… Rahat uyu Zekerya Bulut Hocam…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.