Adanalı Arıcılar Yunus Kılıçkaya ile devam dedi

Yayınlama: 26.11.2023
A+
A-

İLKGÜN HABER – Adana Arı Yetiştiricileri Birliği’nde yapılan genel kurulda, mevcut başkan Yunus Kılıçkaya büyük çoğunluğun güvenoyunu alarak yeniden başkan seçildi.

Kılıçkaya “Birlik ve beraberlik içerisinde, yenilenen yönetimimizle inşallah bayrağı daha yukarılara taşımak için daha çok projeler üreteceğiz daha çok çalışacağız.” diye konuştu.

2.250 üyesi bulunan Adana Arı Yetiştiricileri Birliğinin, İl Tarım Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan genel kurulunda 447 üye oy kullandı.  Yunus Kılıçkaya, Hayrullah Erdoğan ve Mustafa Baysan’ın yarıştıkları seçimli genel kurulda mevcut başkan Yunus Kılıçkaya 230, Hayrullah Erdoğan 112, Mustafa Baysan ise 105 oy aldı. Genel kurulda üyelerden en fazla oyu alarak ipi göğüsleyen Yunus Kılıçkaya, Adana Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanlığına yeniden seçildi.

Birlik beraberlik duygusunun vurgulandığı seçim sonunda Başkan Yunus Kılıçkaya yaptığı teşekkür konuşmasında ‘ Her şeyden önce şahsıma ve yönetimime oy veren, vermeyen herkese şükranlarımı sunuyorum. Seçim süresinde gayet demokratik bir ortamda, tatlı bir rekabet, tatlı bir yarış süreci geçirdik. Kimseyi kırmadık, kimseyi ötelemedik. Birlik ve beraberlik içerisinde, yenilenen yönetimimizle inşallah bayrağı daha yukarılara taşımak için daha çok projeler üreteceğiz, daha çok çalışacağız. Tüm arıcılarımıza faydalı olacak projeler üretmenin gayretini güdeceğiz. Sizlerden aldığımız bu destek bizlere büyük sorumluluklar yüklüyor, bunun farkındayız. Şeffaf, adil bir yönetim tarzı sergileyeceğiz. Sektörün sorunlarını biliyor ve bu sorunların çözümüne katkı koymak için de elimizden geleni yapacağız. Sarıçam İlçesinde bulunan Birlik Merkezimizi daha güzel, daha kullanışlı bir hale getireceğiz. Tüm arıcılarımızın Birlik Merkezimizi ziyaret etmelerini bekliyoruz. Genel kurulumuzda alınan kararların ve yapılan seçimin, tüm arıcılarımıza, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor, hepinize çok teşekkür ediyorum.’ diye konuştu. Daha sonra Başkan Yunus Kılıçkaya  yeni yönetimin kendi başkanlığında Şükrü Gedik, Yaşar Tüfekli, Nuri Akko, Fırat Gürbüz, Zekeriye Sarımehmetoğlu ve Nebi Erdem’den oluştuğunu açıkladı.

Kamuoyunda Kılıçkayanın tekrar başkan seçilmesi, Adana Arı Yetiştiricileri Birliği başta olmak üzere sektörün, önümüzdeki dönemde atağa geçeceği, yeni projeler ve gelişim stratejileri ile yeniden şekilleneceği, arıcıların beklentileri, sektördeki yenilikler ve uygulanacak politikalar açısından önemli bir rol oynayacağı yorumlarına neden oldu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.