Adana’lı Sinema sanatçıları buluştu

Adana’lı Sinema sanatçıları  buluştu
Yayınlama: 23.10.2023
Düzenleme: 23.10.2023 12:45
A+
A-

İLKGÜN HABER – Türk Beyaz perdesinin Adana’lı ünlü sinema sanatçısı aynı zamanda Altın Koza Film festivali yürütme kurulu başkanı Menderes Samancılar ile Adana’da çekilen Yorgun adam filminin başrol oyuncusu Sait Baykanoğlu ile buluşarak hasret giderdiler.

Adana’lı sanatçılar Türk sineması hakkında bol bol sohbet ederken Türk sinemasının can çekiştiğini ve dizi filmlerin sinemaya olan ilginin azaldığını belirten sanatçı Menderes Samancılar “Bir çok sinema sanatçımız şu anda ekonomik zorluklar içinde yaşıyorlar. Eskisi gibi hiç iş olmadığı gibi yok denecek kadar azaldı.

Dizi filmler hepsinin önüne geçti. Oyuncularında çoğalması ile birlikte rol kapmak için birbirleriyle yarıştıklarını “ifade etti. Kendi imkanlarıyla film yaptıklarını belirten Sait Baykanoğlu ise “Film yapmak gerçekten  zor ve çok maliyet istiyor.

Eskilere dönmek gerektiğini savunan Baykanoğlu “Sinema sanatçılarının zorluk içinde olduğunu herkesin bildiği gibi Kültür ve Turizm bakanlığının yardımcı olmaları gerektiğine inanıyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.