AMELİYAT İLK BAŞVURULACAK TEDAVİ YÖNTEMİ DEĞİLDİR

İLKGÜN HABER – Bel fıtığının, boyun fıtığının, varisin, basur hastalığının ve bunlara benzer tüm cerrahi girişim yapılabilen hastalıkların tedavisinde hemen ameliyat önermek doğru değildir.Öncelikle tedavi yollarını denemek gerektiğini savunan Dr.Ramazan Odabaşı “ Ameliyat, tedavi ile iyileşemeyen hastalara uygulanmalıdır. Ameliyat yaydan çıkan oka benzer. Geriye dönüşü yoktur. İyi nişan alıp hedefi vuramazsanız (yani gerektiği zaman yapamazsanız) […]

AMELİYAT İLK BAŞVURULACAK TEDAVİ YÖNTEMİ DEĞİLDİR
Yayınlama: 28.09.2023
A+
A-

İLKGÜN HABER – Bel fıtığının, boyun fıtığının, varisin, basur hastalığının ve bunlara benzer tüm cerrahi girişim yapılabilen hastalıkların tedavisinde hemen ameliyat önermek doğru değildir.Öncelikle tedavi yollarını denemek gerektiğini savunan Dr.Ramazan Odabaşı “ Ameliyat, tedavi ile iyileşemeyen hastalara uygulanmalıdır.

Ameliyat yaydan çıkan oka benzer. Geriye dönüşü yoktur. İyi nişan alıp hedefi vuramazsanız (yani gerektiği zaman yapamazsanız) sonuçları çok ağır olabilir. Zarar görebilirsiniz. Ve şifa sadece Amerikan ilaç kartellerinin ürettiği ilaçlarda da değildir.

Doğanın gücüne de yer vermemiz gerekiyor” dedi. Dr Odabaşı ameliyat olmadan bel fıtığı, boyun fıtığı, varis, basur hastalığının ağrıları vb. ağrıları geçirebilecek tedavi yöntemlerini şöyle sıraladı:

Çok pahalı ilaçların kesemediği migren ağrısını sadece bir kaç tane Akupunktur iğnesi uygulayarak kesebilirsiniz.

Ozon tedavisi ile bağışıklık sisteminizi güçlendirebilirsiniz.

Tıbbi sülükle, kupa tedavisi ile ağrılarınızdan kurtulabilirsiniz.

Manuel tedavi ile bel ve boyun fıtığınızı tedavi edebilirsiniz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.