ASLANTAŞ: HASTANE ÇOK RANDEVU YOK!

Türkiye Genç Fikirler Birliği Platformu Başkanı, Kişisel Gelişim ve Psikoloji Yazarı Mert Can Aslantaş, hastanelerde randevu verilmemesi nedeniyle vatandaşların zor durumda kaldığını dile getirerek, “Randevusuz hastaneler, vatandaşı hasta etti.” dedi.

ASLANTAŞ: HASTANE ÇOK RANDEVU YOK!
Yayınlama: 28.07.2022
A+
A-

İLKGÜN HABER – Türkiye Genç Fikirler Birliği Platformu Başkanı, Kişisel Gelişim ve Psikoloji Yazarı Mert Can Aslantaş, hastanelerde randevu verilmemesi nedeniyle vatandaşların zor durumda kaldığını dile getirerek, “Randevusuz hastaneler, vatandaşı hasta etti.” dedi.

Mert Can Aslantaş açıklamasında: “Şehir hastanelerimiz, devlet hastanelerimiz gerçekten takdire şayan bir şekilde donatıldı ve dört dörtlük bir hizmet anlayışı kapsamında hizmete sunuldu. Dünyada ki pandemik durum nezdinde ülkemizdeki kapsamlı hastanelerin ne denli kullanışlı ve gerekli olduğunu bütün dünya acı bir şekilde şahit oldu. Özellikle pandemi günlerini daha çetin geçirmemizi önleyen şehir hastanelerimizdir.

Fakat son dönemde vatandaşların hastaneler nezdinde randevu alamadığını, sabahın ezanıyla hastane kuyruğuna koştuğuna üzülerek şahit oluyoruz. Elbette bu yoğunluk bir görüntü kirliliği ve daha önemlisi yeni bir pandemi hazırlığına sebebiyet veriyor. Zor güç randevu alan vatandaşlarımızda özellikle “Radyoloji” görüntüleme ihtiyacı olan hastaların aylara, yıllara ötelenen bir randevu macerası var elbette. O süre zarfında da kim öle kim kala değil mi?

Sağlık çalışanlarımızın yoğunluğunu ve sabrının kalmadığını biliyoruz, onları incitmeden özellikle bakanlığımızdan ziyade il sağlık müdürlüklerinin planlı bir çalışma yürütmesi; yerel de var olan sistemleri revize etmesi elzemdir. Ne bir sağlık çalışanımız incinmeli; ne de bir vatandaşımız şifasız kalmalıdır.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.