Aydar: “Ceyhan Halkına Hizmet Yapmaya Geldim”

Aydar; “Ceyhan’a hizmet etmek için söz verdim. Ceyhan Belediyesi Personel A.Ş  üzerinden işçi doldurulmuş. SSK giderleri hariç ayda 9 milyon TL (Trilyon) sadece bunlara ödeniyor. Bu paralarla üst geçit, kent meydanı, yollar yapacağız.

Yayınlama: 07.04.2024
Düzenleme: 07.04.2024 19:09
A+
A-

İLKGÜN HABER – Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar; Ceyhan Belediyesi Personel A.Ş’de kendi bölümünde çalışmayanların iş akdini sonlandırarak, “Ya 200 bin Ceyhanlı’ya hizmet yapacağız ya da belli sayıda insanı mutlu edeceğiz”  biz ceyhan halkına hizmet için göreve geldik dedi.

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, “Ceyhanlı hemşerilerime soruyorum; sadece maaş ödeyen hiçbir hizmet üretemeyen bir belediye mi isterler, yoksa kentin dört bir yanına hizmet üreten bir belediye mi isterler?

Bu sebepten dolayı belediyede öncelikle mali disiplini sağlayarak, hizmet üreteceğiz. Kendi alanında çalışmayan tüm personelin iş akline son verdim dedi.

BELEDİYE PERSONEL İLE DOLDURULMUŞ

Aydar; “Ceyhan’a hizmet etmek için söz verdim. Ceyhan Belediyesi Personel A.Ş  üzerinden işçi doldurulmuş. SSK giderleri hariç ayda 9 milyon TL (Trilyon) sadece bunlara ödeniyor. Bu paralarla üst geçit, kent meydanı, yollar yapacağız. Ya bu kişilerin rahatı bozulmayacak ya da hizmet edeceğiz” diyerek kararlılığını ortaya koydu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.