Ayyüce Türkeş seçim koordinasyon merkezine açtı

Adana Türkiye gerçeğini de Her anlamda yansıtan bir şehir Bu sebepten Adana’da siyaset yapmak Adana Milletvekili olmak hele hele Belediye Başkanı olabilmek hem çok önemli hem de çok gurur verici bir başarı

Ayyüce Türkeş seçim koordinasyon merkezine açtı
Yayınlama: 30.01.2024
A+
A-

İLKGÜN HABER – İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş seçim koordinasyon merkezine açtı. Açılışa Adana milletvekili Bilal Bilici , İl Başkanı Azime Kocacık, ilçe başkanları ile birlikte ilçe Belediye başkanlarının yanı sıra partili partisiz vatandaşların katılımı ile gerçekleşti.

Burada söz alan İYİ Parti Adana İl Başkanı Azime Kocacık yaptığı konuşmada sevgili hemşehrilerim Adana güneşli günler için durmaksızın mücadeleye devam, partimizi yok saymaya çalışanlara en güzel yanıtı seçim
gecesinde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Doktor Ayyüce Türkeş duruşuyla vereceğiz. O gece birilerinin uykusu kaçacak, o gece halkımız karanlıktan güneşe kavuşacak dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Ayyüce Türkeş’te yaptığı konuşmada şunları söyledi. Sevgili Adanalı hem şehrilerim bugün burada sizlere Adana Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak hitap etmenin gururunu ve heyecanını yaşıyorum. Adana gerçekten hem çok güzel hem çok özel hem de çok önemli bir şehir Adana Türkiye gerçeğini de Her anlamda yansıtan bir şehir Bu sebepten Adana’da siyaset yapmak Adana Milletvekili olmak hele hele Belediye Başkanı olabilmek hem çok önemli hem de çok gurur verici bir başarı. Çünkü Adanalı gönlünü zor açar bir kere açtı mı o gönülden zor atar çok şükür bu Yüce gönüllerde yer etmek bize de nasip oldu Allah Adanalının gönlündeki yerimizi korumayı ve belediye başkanlığıyla taçlandırmayı da nasip etsin ifadesinde bulundu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.