Başak Demirtaş’tan açıklama geldi

Başak Demirtaş, 5 Şubat 2024 tarihinde DEM partisini temsilen bir heyetle bir araya gelerek tüm gelişmeler hakkında bilgilendirildiğini açıkladı.

Başak Demirtaş’tan açıklama geldi
Yayınlama: 07.02.2024
A+
A-

Daha Önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adaylığı için sorumluluk almaya hazır olduğunu ifade eden Başak Demirtaş, 5 Şubat 2024 tarihinde DEM partisini temsilen bir heyetle bir araya gelerek tüm gelişmeler hakkında bilgilendirildiğini açıkladı.

Karşılıklı yürütülen istişareler sonucunda partinin, bu irade beyanından güç aldıklarını belirterek kendisini onurlandırdığını belirten Demirtaş, Adaylık tartışmalarında bize eksiksiz desteğini sunan ve güven duyan DEM Parti Genel Merkezine ve saygıdeğer halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ifadesinde bulundu.

Demirtaş: Gelinen aşamada İstanbul Büyükşehir Belediyesi adaylık beyanının bir başvuruya dönüşmemesi konusunda da parti ile ortak görüş birliğine varmış bulunmaktayız. Tüm halkımız ve partililerimiz bilmeli ki bütün kararlar partimizle tam bir uyum ve koordinasyon içerisinde alınmıştır dedi.

Önümüzdeki günlerde partimizin ilan edeceği adaylar hepimizin adayları olacak  diyen Demirtaş, Açıklanacak adayların tüm gücümüzle arkasında durarak, partinin başarısı için çalışacağız dedi.

Partinin resmi açıklamaları dışındaki hiçbir açıklamaya itibar edilmemesi, hiçbir spekülasyona prim verilmemesini özellikle rica ediyorum diyen Başak Demirtaş “Hep birlikte başaracağız, ne olursa olsun temel demokrasi ilkelerimizden; adalet, eşitlik ve barış arayışımızdan asla vazgeçmeyeceğiz.” açıklamasında bulundu.

Mutlaka kazanacağız. Dem dema me ye!

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.