Başkan Adayı Nurettin Yılmaz’dan önemli açıklamalar

Türkiye Emekliler Derneği Adana Şube Başkan Adayı Nurettin Yılmaz, Haberin Sonu Tv ve İlkgün Adana Tv canlı yayın proğramına katılarak emeklilerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Yayınlama: 17.05.2024
Düzenleme: 17.05.2024 23:12
A+
A-

İLKGÜN HABER – Türkiye Emekliler Derneği Adana Şube Başkan Adayı Nurettin Yılmaz, Haberin Sonu Tv ve İlkgün Adana Tv canlı yayın proğramına katılarak emeklilerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

TÜED Başkan Adayı Nurettin Yılmaz, katılmış olduğu canlı yayın proğramında diğer adaylarada çağrıda bulunarak, emeklilerin sorunlarını projelerimizi gelin hep birlikte açık oturumda tartışalım.

Bu işler ben adayım demekle olmuyor. Adaylıkta yeterlilik, bilgi beceri ve donanım gereklidir. Ben bu işte yıllarımı verdim. Sosyal güvenlik kurumunda bölge müdürlüğü yaptım. Adana’da Emeklilik konusunda inanıyorum sıkmadık el bırakmadım.

Biz dünde Devlet kademesinde hizmet vermenin ne demek olduğunu iyi biliyoruz, bu günde TÜED’te göreve geldiğimizde nasıl bir hizmet vereceğimizi çok iyi biliyoruz dedi. Bundan emekli kardeşlerimin hiç şüphesi olmasın…

Başkan Adayı Nurettin Yılmaz, 26 mayısta yapılacak olan seçimlerde oy pusulamızın rengi AÇIK LİLA olacaktır. LİLA Kadınları temsil etmektedir. Kadınlar üretendir ve kadınlar baş tacımızdır. O nedenle oy pusulamızı özellikle LİLA olarak belirledik.

1970 yılından beri kurulan emekliler derneğinde şu ana kadar bir adım ileri gidilememiş ise,bu güne kadar gelen yöneticilerin beceriksiz ve işbilmezliğidir. Biz hizmet için göreve talibiz. Emekli kardeşlerimiz desteğini bekliyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.