Başkan Ali Avan halkla buluşmaya devam ediyor

Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, Kamışlı ve Fındıklı Mahallesinde bulunan kıraathaneleri ziyaret ederek hemşerileriyle buluştu.

Yayınlama: 04.06.2024
A+
A-

İLKGÜN HABER – Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, Kamışlı ve Fındıklı Mahallesinde bulunan kıraathaneleri ziyaret ederek hemşerileriyle buluştu.

Göreve geldiği günden bu yana vatandaşlara hizmet edebilmek için gecesini gündüzüne katarak daha yaşanabilir bir Pozantı hedefiyle çalışmalarını sürdüren Başkan Ali Avan, yine sahaya indi ve sorunları yerinde dinledi.

Gerçekleştirdiği görüşmelerde de hemşehrileriyle görüş alışverişi yapan Başkan Avan, yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi
verdi.
ÖNCE KAMIŞLI SONRA FINDIKLI
Fırsat buldukça saha da olmaya çalışan ve çalışmaları yerinde incelemek isteyen Başkan Ali Avan, seçim döneminde vatandaşa verdiği sözü unutmayarak onları sık sık ziyaret etmeye dikkat ediyor.
Özellikle her Cuma Pozantı’nın bir mahallesini ziyaret ederek kıraathanelerdeki vatandaşlarla bir araya geliyor.
TALEP VE SORUNLARI DİNLİYOR
Başkan Ali Avan bu ziyaretlerinde önce belediyenin yapmış olduğu çalışmaları inceliyor daha sonra da vatandaşla buluşarak talep ve sorunları dinliyor. Yedisinden yetmişine her yaştan vatandaşın elini sıkan Başkan Avan, özellikle kendisinin ve ekibinin göremediği ya da
yetişemediği alanlarda en iyi ve kaliteli hizmeti sunmak için halktan destek istiyor.
GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZ OLUN
Ziyarette düşüncelerini dile getiren Başkan Avan şunları söyledi;
“Mazbatamızı aldığımız günden bu yana planlı ve yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Pozantı’ya ne yapabiliriz? Halkımıza hangi hizmeti en iyi şekilde sunabiliriz? Diye ekibimizle birlikte dikkatle çalışıyoruz.

Tabi bu çalışma ortamında bizlerin göremediği durumlarda da halkımız
olarak sizlerin devreye girmesini istiyoruz. Vatandaşımızın gözlemleri ve talepleri sosyal medya ekibimiz aracılığıyla bizlere ulaştırılıyor ve bizlerde sorun ve talepleri en hızlı şekilde çözüme kavuşturmak için planlı ve programlı bir şekilde çalışma yürütmeye çalışıyoruz.
Biliyorsunuz ki yaz ayları geldi ve şuan hemen hemen herkes bağında bahçesinde bir şeylerle uğraşıyor. O sebeple sizler daha rahat bahçenize gidin diye bir adet greyderimizi sürekli boğaz mahallelerinde çalıştırıyoruz.  Özellikle muhtarlarımızdan gelen talepler neticesinde bahçe yollarını teker teker düzenliyoruz.” Dedi.
Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen sohbetin ardından Başkan Ali Avan, hizmetlerine ve ziyaretlerine devam etmek üzere mahalleden ayrıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.