BAŞKAN ÇAY: BAŞARI TESADÜF DEĞİL

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Pozantı Belediyesporun başarısının tesadüf olmadığını vurguladı.

BAŞKAN ÇAY: BAŞARI TESADÜF DEĞİL
Yayınlama: 26.12.2023
A+
A-

İLKGÜN HABER – Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Pozantı Belediyesporun başarısının tesadüf olmadığını vurguladı.
Adana Süper Amatör Lig A Grubunda 20 puanla namağlup liderliğini sürdüren Pozantı Belediyesporun başarısının tesadüf olmadığını belirten Başkan Mustafa Çay, Azim ve inanç olmadan, bu uğurda emek ortaya konmadan hiçbir başarı mümkün değildir dedi.
Pozantı Belediye Başkanlığı'nı 15 yıldır hatırlatan Başkan Çay, Görevimiz sürecinde el atıp başarısız olduğumuz, Allaha hamdolsun ki hiç bir iş olmadı. Çünkü inanmanın başarmak için en ideal düşünce
olduğunu biliyorum şeklinde konuştu.
MAHÇUP ETMEDİK, ŞÜKÜRLER OLSUN
Birçok alanda önemli hizmetlerinin olduğunun altını çizen Başkan Çay, bunun takdirini Pozantı halkının 3 dönem üst üste tarihinde bir ilki gerçekleştirerek kendisini Belediye Başkanı seçerek verdiğini söyledi. Biz de onları mahcup etmedik, şükürler olsun" şeklinde açıklamasına devam eden Başkan Çay,Futbol alanında da göreve geldiğimde 2. Amatör Kümede oynamakta olan Pozantısporu teslim aldık ve oluşturduğumuz yönetimler ve başkanlar ile üst üste şampiyonluklar yaşayarak tarihinde oynamadığı Süper Amatör Lig ve Deplasmanlı Bölgesel Amatör Ligde 3 sezon oynatma başarısını gösterdik, hamdolsun dedi.
HİZMETLERİMİZDE AKIL VE ALIN TERİ VAR
Adana Demirsporun eski futbolcularından, Milli Takım forması giymiş, karakterli ve değerli hoca Orhan Koziğ ile sezon başlamasına az bir süre kalmışken birlikte kurdukları Pozantı Belediyesporun namağlup ligin en fazla gol atan, en az gol yiyen takımı olarak zirvede inanmış futbolcu grubu ile yollarına devam ettiğini ifade eden Başkan Çay, Siz sanıyor musunuz ki başarılar tesadüflere bağlıdır.
Azim ve inanç olmadan, bu uğurda emek ortaya konmadan hiçbir başarı mümkün değildir.
Hizmetlerimizde nasıl ki akıl ve alın terimiz varsa, sporda da aklımız ve inanmışlığımız ve emeğimiz var.

Yolumuz açık olsun" şeklinde konuşarak, Pozantının kendilerinden güzel başarılar beklediğini söyledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.