BAŞKAN KOZAY’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Yayınlama: 14.06.2024
A+
A-

İLKGÜN HABER – Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Kozay mesajında; birlik ve beraberlik vurgusu yaparak bayramın sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni etti.

Bayramların manevi değerlerine dikkat çeken Kozay, “Toplum olarak bizleri bir arada tutan, gelenek ve göreneklerimizin yaşatıldığı özel günlerimizden biri de bayramlarımız. Bu bayram yine sevgi ve hoşgörü duyguları içerisinde buluşmalar yaşanacak, aile büyükleri ziyaret edilecek, kaybettiklerimiz saygı ile anılacak ve en önemlisi de paylaşma ve dayanışma en üst seviyede yaşanacak. Tüm hemşehrilerimize sevdikleri ile geçirecekleri mutlu, umutlu bir bayram diliyor, Kurban Bayramlarını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Kutlama mesajında dayanışma ve yardımlaşma ruhunun öneminin de altını çizen Başkan Emrah Kozay, “Bayram boyunca ihtiyaç sahiplerini unutmadan dayanışma ve yardımlaşma ruhuyla hareket edelim. Çukurova Belediyesi olarak bizler de hemşehrilerimizin huzurlu bir bayram geçirmeleri için tüm birimlerimizle gereken tedbirleri aldık ve sahada olacağız” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.