Adana Gençlik Merkezi’nden Proje Şenliği

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Adana Gençlik Merkezi, “Deneyap Teknoloji Atölyeleri Proje Şenliği”ne ev sahipliği yaptı

Yayınlama: 18.12.2023
A+
A-

İLKGÜN HABER – Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Adana Gençlik Merkezi, “Deneyap Teknoloji Atölyeleri Proje Şenliği”ne ev sahipliği yaptı.

PROJELER BÜYÜK BİR COŞKUYLA SERGİLENDİ

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren ve kentin gençlerini bilimin ışığında Türkiye Yüzyılı’na hazırlayan Adana Gençlik Merkezi, “Deneyap Teknoloji Atölyeleri Proje Şenliği”ne ev sahipliği yaptı. Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar, Gençlik Hizmetleri Müdürü Mehmet Tosun, Adana Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Pıtırlı’nın katılım sağladığı programda, Deneyap Teknoloji Atölyelerinde tasarlanan ve üretilen projeler sergilendi.

TÜRKİYE YÜZYILI’NA DAMGA VURMAYA HAZIRLAR

Gerçekleştirilen Proje Şenliği’nde Geleceğin Teknoloji Yıldızları, Elektronik Programlama ve Nesnelerin İnterneti eğitim modülünü tamamlayarak tasarladıkları ve ürettikleri projeleri geleceğe taşıma fırsatı elde ederken, Adana Gençlik Merkezi Deneyap Teknoloji Atölyesi projeleri ve girişimleriyle bir kez daha Türkiye Yüzyılı’na damga vurmaya hazır olduğunu gösterdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.