Seçer, “İnsanlarda pozitif bir hava ve enerji var”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “İnsanlarda pozitif bir hava ve enerji var. Umut ediyorum tüm dünya için her şey çok güzel olsun. Barış ve kardeşlik olsun. Huzur içerisinde bolluk, bereket, iyiye dair ne varsa, bayram onları getirsin” dedi.

Seçer, “İnsanlarda pozitif bir hava ve enerji var”
Yayınlama: 11.04.2024
A+
A-

İLKGÜN HABER – Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “İnsanlarda pozitif bir hava ve enerji var. Umut ediyorum tüm dünya için her şey çok güzel olsun. Barış ve kardeşlik olsun. Huzur içerisinde bolluk, bereket, iyiye dair ne varsa, bayram onları getirsin” dedi.

Başkan Seçer, Ramazan Bayramı programı kapsamında kamu görevlileri ve halkla bayramlaştı. “Bayram boyunca otobüslerimiz ücretsiz. Çocukların hoşça vakit geçirebileceği MERCAN 100. Yıl İklim ve Çevre Bilim Merkezimiz, okuma salonlarımız, Tarsus Doğa Parkımız açık. Sahilimiz her yönüyle hazır. Çocukları parklarımıza, trafik parkına getirsinler. Bayram boyunca güzel vakit geçirsinler. Bütün birimlerimiz işlerinin başında. Belediye otobüslerimiz de Güneykent, Çiftlikköy ve Akbelen mezarlıklarımıza ücretsiz servis yapacak” diye konuştu.

Yurttaşların herhangi bir talepte ’Alo 185’i arayabileceklerini kaydeden Seçer, “Tüm vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum. Sadece ülkemize değil, tüm dünyaya güzel dileklerim olsun. Bayram uğurlu gelsin, güzellikleri, bolluğu, bereketi, kardeşliği getirsin. Her şey çok daha güzel olsun” ifadelerini kullandı.

Mersin’de birliği ve beraberliği daim kılmak için çalışmaya devam edeceklerini de vurgulayan Seçer, bir yandan rutin hizmetleri sürdürürken bir yandan da vizyon projeleri hayata geçireceklerine dikkat çekti. Seçer, “Başta raylı sistemler, özellikle sosyal projelerin son derece önemli olduğunu biliyoruz. Sosyal konutları hayata geçireceğiz. Daha geniş park, rekreasyon alanları, vatandaşlarımızın zaman geçireceği alanlar üreteceğiz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.