Batman’da hastane güvenlik görevlilerine saldıran zanlı tutuklandı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Batmandaki devlet hastanesinde güvenlik görevlilerine bıçakla saldıran zanlının tutuklandığını açıkladı.

Yayınlama: 16.07.2022
A+
A-

Bakan Koca, saldırıya ilişkin Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Batman Beşiri Devlet Hastanesinde dün görevlilere bıçaklı saldırı olduğu haberi kamuoyuna yansımıştı. Hastane güvenlik görevlisine yapılan saldırının zanlısı ve emniyette 4 ayrı suç kaydı olan şahıs tutuklandı” dedi.

.player-inline {display: inline-block;padding-bottom: 56.25%;position: relative;width: 100%;z-index: 5;}.player-box {height: 100%;left: 0;position: absolute;top: 0;width: 100%;}Batman’da sağlık çalışanları şiddeti kapıya yaslanarak önlediBatman’ın Beşiri ilçesinde Devlet Hastanesi acil servisine sıra numarası almadan girmeye çalışan hasta yakınları ile sağlık personeli arasında gerginlik yaşandı. Güvenlik görevlileri ile hastane personeli, kapattıktan sonra yaslandıkları kapı sayesinde olası şiddet olayından kurtuldu. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.daha fazla video için

Your browser does not support the video tag.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.