Çetin: “Belediye seçimlerinde aday önemlidir”

Soner Çetin, Çukurovalı inandığı, güvendiği, deneyimli  Başkan’a oy veriyor. İnanıyorum Çukurova’da tekrar Hep birlikte kazanacağız dedi.

Çetin: “Belediye seçimlerinde aday önemlidir”
Yayınlama: 24.03.2024
A+
A-

İLKGÜN HABER – Çukurova Belediye Başkanı ve İYİ Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Soner Çetin seçim çalışması kapsamında vatandaşlarla buluşmak adına bir dizi ziyaretler’de bulundu.

Yüzüncüyıl Mahallesinde Nergis Bahçe Sitesindeki vatandaşlarla buluşan Başkan Soner Çetin, Sakinlerle buluşmasında ayrısı gayrısı olmayan hizmet anlayışımızın karşılığını gülümseyen yüzlerde görüyorum dedi.

Önümüzdeki 5 yıl durmadan, yorulmadan yine çok çalışacağız. Hizmetlerimizle huzur, refah ve yaşam kalitesini dahada yükselterek, Çukurovamızı her alanda zirveye taşıyacağını açıkladı.

Bizim hizmet anlayışımızda ayrı gayrı olmaz diyen İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Soner Çetin, Her zaman ifade ettiğimiz gibi  ‘Herkesin Başkanı’ olmaya çalışıyorum. Bu anlayış; bilinçli Çukurova halkı ve seçmeni tarafından gözlenmektedir. Çukurovalı inandığı, güvendiği, deneyimli  Başkan’a oy veriyor. İnanıyorum Çukurova’da tekrar Hep birlikte kazanacağız dedi.

Yüzüncüyıl Mahallesi Menekşe Apartman sakinleriylede buluşan Herkesin Başkanı Soner Çetin, bu gün burada hemşehrilerimizin misafiri olduk. Çukurovamızın Altın Çağı’nda parti ayrımı yapmaksızın herkese eşit hizmet götüreceğini yineleyerek ‘Herkesin Başkanı’ olmaya devam edeceğim. “Bu güzel ev sahipliği ve samimiyetlerinden dolayı siz değerli vatandaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Huzurevleri Mahallesi Sırkıntı Apartmanı sakinlerinin daveti üzerine bir iftar yemeğinede katılan Başkan Soner Çetin, Kendileriyle birlikte oruçlarımızı açtık, Allah tutulan oruçları kabul etsin. Bize gösterilen yakın ilgi ve alakadan dolayı Sırkıntı Apartmanı sakinlerine teşekkür etti.

Haber: Yusuf Kahraman

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.