Çetin: “Yepyeni umutlarla dolu,bir 5 yıl bizleri bekliyor”

Yayınlama: 22.03.2024
Düzenleme: 22.03.2024 04:59
A+
A-

İLKGÜN HABER – Çukurova Belediye Başkanı ve İYİ Parti Çukurova Belediye Başkan adayı Soner Çetin, Seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyaretler ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Başkan Çetin, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ahmet Bozan ve yönetimi ile bir araya geldi. ASKF yönetimi ile Çukurova’nın Altın Çağı’nda hayata geçireceği projeleri hakkında açıklamalarda bulunduktan sonra, “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar destek olduğumuz spora ve sporcuya desteğimiz sürecek” dedi.

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Adana Şubesinde ziyaret eden Başkan Soner Çetin, Canlarla bir araya gelerek yeni dönemde hayata geçireceği projelerini açıkladıktan sonra, bu güne kadar olduğu gibi yine “Herkesin Başkanı” olmaya devam edeceğim dedi.

Kurttepe Mahalle sakinleri ile mahalle toplantısında bir araya gelen Başkan Soner Çetin, ustalık döneminde hayata geçireceği projelerini anlattı.

Çetin, Halkımızla yüreğimizin “Bir” attığını görmek, “Seninleyiz Başkan” diyenleri duymak, hizmet sevdamızı daha da kuvvetlendiriyor. Yepyeni umutlarla, yepyeni bir 5 yıl bizleri bekliyor dedi.

Haber: Yusuf Kahraman

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.