Ceyhan sofrası İslahiye’de kuruldu

Ceyhan Belediyesi, dayanışma, kaynaşma, kardeşlik duygularını pekiştiren Ramazan ayının ruhuna uygun olarak iftar programları düzenliyor.

Yayınlama: 28.03.2024
A+
A-

İLKGÜN HABER – Ceyhan Belediyesi, dayanışma, kaynaşma, kardeşlik duygularını pekiştiren Ramazan ayının ruhuna uygun olarak iftar programları düzenliyor.
Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in ilçede farklı kesimleri buluşturduğu Ramazan sofraları bu kez İslahiye’de kuruldu. Başkan Erdem, Ceyhan ile İslahiye arasında Ramazan köprüsü kurdu. Çukurova’nın tek, Ceyhan’ın ilk ve tek Kadın Belediye Başkanı Hülya Erdem, 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde büyük yara alan Gaziantep’in İslahiye ilçe halkı Başkan Hülya Erdem sayesinde bir arada iftar sofrasında buluştu.
İslahiye Konteyner kentte depremzede vatandaşların katılımıyla bereketlenen sofrayı paylaşmaktan onur duyduklarını belirten Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, deprem süresince bir çok il ve ilçede belediyenin imkanları ölçüsünde destek sunduklarını dile getirdi. Birlik içinde çalışıp omuz omuza, dayanışmayla yaraları sarmaya çalıştıklarını belirten Başkan Hülya Erdem, “Ramazan bereketinin tüm ulusumuzun üzerine olmasını diliyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.