CHP’li Başkan Adayı Emrah Kozay’ın Seçim Ofisi Miting Alanına Döndü

CHP’li Başkan Adayı Emrah Kozay’ın Seçim Ofisi Miting Alanına Döndü
Yayınlama: 25.02.2024
Düzenleme: 25.02.2024 11:31
A+
A-

İLKGÜN HABER – CHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Emrah Kozay Mahfesığmaz Mahallesi Kenan Evren Bulvarı Çukurova Elektrik lisesin karşısında bulunan Seçim Bürosunun Açılışını Gerçekleştirdi.

CHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Emrah Kozay, Çukurova’nın kronikleşmiş sorunlarının en kısa zamanda çözüleceğini belirterek, kadınlardan çocuklara, yaşlılardan engellilere, gençlerden sokak hayvanlarına kadar, toplumsal yaşamın tüm sorunlarını çözecek projelerle Çukurova’yı parlayan bir kent haline getireceklerini kayderek sözlerine şöyle devam etti:

“Sizden aldığımız güçle, sizin verdiğiniz destekle Çukurova’da daha güzel yarınları hep birlikte inşa edeceğiz. Hiçbir zaman bölünmeyeceğiz, birleşe birleşe kazanacağız. Herkes’le kucaklaşacağız, toplumsal barışı hep birlikte inşa edeceğiz” dedi

Yoğun bir izdihamın yaşandığı gözlenen açılış törenin’de, tören alanı adeta büyük bir miting alanına dönüşmüş, Emrah Kozay’a vatandaşın ilgisi çok büyük oldu.

Açılışa Adana Milletvekillerinden Orhan Sümer ve Müzeyyen Şevkin katılırken, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zedan Karalar ve Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin katılım sağladılar.

Haber: Yusuf Kahraman

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.