CHP’li Atikaslan’dan şok edici sözler!

CHP Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan, Seyhan ilçesinde meclis üyelerinin belirlenmesi esnasında parti içerisinde dönen çeşitli entrika oyunlar ve sır perde, Adana gündemine bomba gibi düştü.

CHP’li Atikaslan’dan şok edici sözler!
Yayınlama: 10.03.2024
Düzenleme: 10.03.2024 11:55
A+
A-

CHP Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan’la ilgili edinilen bir ses kayıt belgesine göre, yapmış olduğu bir kulis toplantısında, Atikaslan benim için vazgeçilmez olarak gördüğüm kızım Duygu Atikaslan, Sönmez Arın ve Mehmet Eser ‘in meclis üyeliği sıralamasına mutlaka girmeleri  için, başkan Zeydan Karalar ve Akif Kemal Akay ile görüşerek bunun  sözünü aldığını itiraf ediyor. Yapılan görüşmelerde bu üç isim benim için olmazsa olmazım diyor.

Belirtmiş olduğu bu üç ismin listeye girmemesi halinde ise, namusu ve şerefi  üzerine söz vererek, istifa edeceğini ve asla açıklanan adaylara hiçbir şekilde çalışma ve destek sunmayacağını itiraf ediyor.

Bu edinilen belgede, görüşme esnasında meclis üyesi adayı olmayı düşünen Mehmet Eser, CHP Seyhan ilçe başkanı Ramazan Atikaslan’a yönelik sorduğu bir soruda, asıl ilginç olanı ise aynen siz okurlarımıza aktarıyorum “araçla birlikte Gülbahçesine giderken, Zeydan Karalar’ın kendisini telefonla aradığını ve telefonda, başkan Karalar’ın Emrah Kozay hakkında hiçbir paylaşım yapmamaları yönünde uyardığını  belirtiyor”, bu yapılan görüşme ile ilgili Atikaslan soru yönelterek sen duymadınmı diyor. Atikaslan’da olayı doğruluyor.

Eh bu olanlar karşısında Sn Karalara pes demiyelimde, ne diyelim?

Partisinin bir ilçe belediye başkan adayı ile ilgili hiçbir paylaşım yapılmaması yönünde yapılan bir uyarı, Adana’da Büyükşehir Belediye Başkan adayına yakışan bir tavır olmasa gerekir. Parti içerisinde uyumlu olmayanlar, seçmen nezdinde nasıl bir başarı sağlayabilir. Elbette bunun taktirini Adana Kamuoyunda, partilinin ve seçmenin vijdanına bırakmaktan başka ne yapabiliriz…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.