CHP’li Eren Erdem: Kılıçdaroğlu’na ciddi haksızlıklar yapıldı

CHP’li Eren Erdem: Kılıçdaroğlu’nun Kurultay’da söylediği “Sırtımda hançerle seçime girdim” sözleriyle ilgili konuşarak, hançerleri bildiğini ve hançerleyenlerin “Hangi sayfalara ne verdiğini, kimin ne oyunlar kurduklarını biliyorum” dedi.

CHP’li Eren Erdem: Kılıçdaroğlu’na ciddi haksızlıklar yapıldı
Yayınlama: 06.11.2023
Düzenleme: 06.11.2023 12:47
A+
A-

İLKGÜN HABER – CHP’de Medya, Planlama ve Sosyal Medya Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, partisinin kurultayı sonrasın’da sosyal medya hesabından yaptığı açıklama’da, Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘sırtındaki hançerleri bildiğini’ söyleyen Erdem, “Hangi sayfalara ne verildiğini, kimin ne oyun kurduğunu biliyorum. Terbiyemiz gereği; bize her yapılanı işfa etmeyiz” dedi.

Erdem: “Yaklaşık 5 aydır görev yaptığım MYK üyeliğim boyunca, edep ve haya ederek en ağır iftiralar karşısında dahi ses etmedim. Adeta, tüm seçim sürecini ben yönetmişim gibi, birileri tarafından ‘günah keçisi’ ilan edildim. Yapmadığım şeyler ‘yapmışım’ gibi anlatıldı. Her yeni güne, yeni bir iftira ile uyandım. Partimin en zor günlerinde, en zor şartlarda; sorumlulukla bu görevi yaptım” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu’nun “Sırtımdaki hançerlerle seçime girmek zorunda kaldım. Beni asıl üzen, sırtımdaki yük değildi, sırtımdaki hançerlerdi. Bay Kemal’in yol arkadaşı olacaksan Bay Kemal’i arkadan hançerlemeyeceksin” sözlerine atıf yapan Erdem, “Kemal beye ciddi haksızlıklar yapıldı. Ahlakım, terbiyem, parti kültürüm gereği; benimle mezara gidecek ‘sırttaki hançerleri’ çok iyi bildiğim için, tek geri adım atmadım” dedi.

“Evet! Ben Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığını savundum, bunun doğruluğuna inandım. Seçim süreci ve öncesinde hiçbir görevim olmadığı halde, niçin sürekli ben linç edildim? Çünkü, net durdum! Milletvekilliği yahut belediye başkanlığı istemedim.

Kemal beye ciddi haksızlıklar yapıldı. Ahlakım, terbiyem, parti kültürüm gereği; benimle mezara gidecek ‘sırttaki hançerleri’ çok iyi bildiğim için, tek geri adım atmadım. Varsın bana ‘kötü adam desinler, ben Kemal beye paratoner olurum’ dedim.

Ve kurultay sonuçları bu fikrimi hiç değiştirmedi. Evet, Genel Başkanımız değişmiştir. Partililiğimiz icabı, bu durumu tartışmayız. Ancak, haklılığı icabı Kemal Kılıçdaroğlu konusundaki tutumumuzdan asla geri adım atmayız diyerek sözlerine şöyle devam ediyor:

Dedemin İmam Ali’den naklen hep söylediği gibi; ‘Her sırtını sıvazlayanı dost sanma, belki bıçaklayacak yer arıyordur. Fasık ve günahkar kimselerle arkadaş olmaktan kaçın,çünkü kötülük kötülüğe kavuşur. Sabır iki kısımdır; belaya sabır iyi ve güzeldir. Bundan daha güzeli, haramlara karşı sabırdır.’

Kılıçdaroğlu’na büyük haksızlık yapıldı. Ben bu süreci yaşadım. Hangi sayfalara ne verildi, kim ne oyun kurdu hepsini çok iyi biliyorum. Ama ben CHP’de yöneticilik yaptım! Devlet kuran partide, devlet terbiyesi olmayan kişiler yönetici olamazlar açıklamasında bulundu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.