“Çift Terapisi” ekim ayı boyunca seyircisini güldürecek

Berfu Yenenler ve Eser Yenenler’in stand-up gösterisi “Çift Terapisi”, yeni sezonda yenilenmiş haliyle seyircisiyle buluşuyor.

“Çift Terapisi” ekim ayı boyunca seyircisini güldürecek
Yayınlama: 02.09.2024
A+
A-

İLKGÜN HABER – Berfu Yenenler ve Eser Yenenler’in stand-up gösterisi “Çift Terapisi”, yeni sezonda yenilenmiş haliyle seyircisiyle buluşuyor. İki yıldır kapalı gişe oynayan eğlenceli gösteri, ekim ayı boyunca Türkiye’nin farklı şehirlerinde sahne alacak. “Çift Terapisi” gösterisinin biletleri Türkiye’nin etkinlik biletleme platformu Biletinial’da satışa çıktı.

BASIN BÜLTENİ 02.09.2024 Berfu Yenenler ve Eser Yenenler’in stand-up gösterisi “Çift Terapisi” yeni sezonda yenilenmiş haliyle seyircisiyle buluşuyor. İki yıldır kapalı gişe oynayan eğlenceli gösteri, ekim ayı boyunca Türkiye’nin farklı şehirlerinde sahne alacak. “Çift Terapisi” gösterisinin biletleri Türkiye’nin etkinlik biletleme platformu Biletinial’da satışa çıktı.

Eser ve Berfu’nun evlilik hayatı, ikili ilişkiler, anne baba olmak ile ilgili anlatacakları izleyenleri hem çok güldürecek hem de terapi etkisi yaratacak. Gösteri, 1 Ekim’de İstanbul Watergarden Performans Merkezi Duru Tiyatro, 7 Ekim’de İzmir İstinyeArt, 8 Ekim’de Bostanlı Suat Taşer Salonu, 14 Ekim’de İstanbul Trump Sahne ve 24 Ekim’de Biletinial Moi Sahne’de olacak.