ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas Zirvede!

ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas SK Masa Tenisi Erkekler Süper Ligi ile 100. Yıl Türkiye Kupası’nda ezeli rakibi Fenerbahçe’nin ardından Türkiye ikincisi olarak kürsüde yer aldı.

Yayınlama: 26.06.2024
A+
A-

İLKGÜN HABER – Adana’nın spordaki marka kulübü ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas SK Masa Tenisi Erkekler Süper Ligi ile 100. Yıl Türkiye Kupası’nda ezeli rakibi Fenerbahçe’nin ardından Türkiye ikincisi olarak kürsüde yer aldı.
Geçen sezon lig ve kupada şampiyon olarak büyük başarıya imza atan ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas SK bu sezon kıl payı şampiyonlukları kaçırdı.

ADANA’NIN SPORDAKİ MARKASI
Marka şehir Adana’nın marka kulübü ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas Kulübü’ne destek verilmesinin gerektiğini ifade eden Başkan Dr. Ali Türemiş, başarıların devam etmesi için tüm sporculara her zaman desteklerini artırarak sürdüreceklerini vurgulayarak, “Önceki sezon Lig ve Türkiye Kupası’nı kazanarak çifte şampiyonluk yaşarken, bu sezon 2.sırada yer aldık. Bizleri her defasında sporcularımız onurlandırıyor. Bu gururu yaşattıkları için Adana adına teşekkür ediyorum. Takımımızın masa tenisinde elde ettiği başarılar sayesinde Adana’nın masa tenisinde çok ileri bir seviyede olduğunun bir göstergesidir ” dedi.

SPONSORA VE DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR
Adana’da sadece masa tenisi oynanan bir salon yapmak ve bu salonda uluslararası düzeyde müsabakalar tertip
etmek istediklerini belirten ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas SK Başkanı Dr. Ali Türemiş, “Adana’nın masa tenisi
salonuna çok büyük ihtiyaç var. Adana’da 2 bin 500 lisanslı sporcu var. Şu anda 400 civarında faal sporcumuz var. Türkiye liglerinde oynayan 6 takımı olan başka şehir kesinlikle yok. Desteğe ihtiyacımız var. Yerel yönetimler bize bir arsa gösterirlerse biz Çiltar Masa Tenisi İhtisas Kulübü olarak Adana’ya 16+16’lık 32 masalık bir salon yapmayı da burada taahhüt ediyoruz. Biz bina yapın demiyoruz, bize yer gösterin salonu yapalım diyoruz “diye konuştu..

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.