(CANLI) Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sosyal Konut Projesi Tanıtım Töreni’nde konuşuyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezinde Sosyal Konut Projesi Tanıtım Töreninde konuşuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğanın açıklamalarını, alttaki YouTube bağlantımızdan canlı izleyebilirsiniz.

Yayınlama: 13.09.2022
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satır başları; 

– Geçtiğimiz 20 yılda ülkemizi her alanda olduğu gibi konut üretiminde de ülkemizi asırlık projelerle buluşturduk. Ülkemize çağın tüm ihtiyaçlarıyla donatılmış dev hastaneler, stadyumlar, her kesimden insanımız İçin yüzlerce sosyal tesis kazandırdık.

– 45 ilimizde 80 tarihi meydanımızı yeniden ülkemizi kazandırıyoruz. Edirne’de mimar Sinan’ın emaneti Selimiye cami ve çevresini tıpkı eski günlerinde olduğu gibi yeniden ayağa kaldırıyoruz.

– Projelerimizi özellikle mahalle kültürünü gözetecek yeşile hakim kılacak bir anlayışla hayata geçiriyoruz. Bu kampanya sayısı ve kalitesi bakımından dünyadaki en büyük konut projesine riayet etmektedir. Amacımız 2023 2028 arasını kapsayan 5 yıllık süreçte 500 bin sosyal konut, 250 bin konut amaçlı arsa, 50 bin iş yeri yaparak milletimizin istifadesine sunmaktır.

Detaylar geliyor…

Your browser does not support the video tag.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.