Çukurova Büyük Açılışa hazır

Çukurova Belediyesi, 8 buçuk yılda 8. Toplu açılış ve temel atma törenine CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Lideri Meral Akşener de katılacak.

Yayınlama: 06.11.2022
A+
A-

İLKGÜN HABER – Çukurova Belediyesinin 8 buçuk yılda 8.Toplu açılış ve temel atma töreni için, tüm hazırlıklarını tamamladı.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Millet İttifakının iki önemli liderinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de katılacağı, 12 Kasım Cumartesi günü yapılacak olan törene, tüm Adana’lıları davet etti. Törende 23 eserin açılışı yapılacak olup, 14 eserin de temeli atılacaktır.

Her yıl mutlaka bir toplu açılış ve toplu temel atma töreni gerçekleştirdiklerini belirten Başkan
Soner Çetin, 12 Kasım’da 8 buçuk yılda 8. toplu açılış ve temel atma törenini yapacağız. 23
eseri açağız, 14 eserin temelini atacağız. Burada açılışını yapacağımız eserlerin hiçbirinin açılışı daha önce yapılmadığını açıkladı.
Açılışı yapılacak hizmetlerle ilgili tek tek bilgi veren Başkan Soner Çetin, Gece gündüz çalışmak bu örnek alınacak projeleri hayata geçermek, iki lideri Adana’ya getirmek benden ve sahip çıkmak sizden ifadesini kullandı.
Başkan Çetin, Açılış törenimizin mitinge dönüşeceğini düşünüyorum. Sonrasında da Ferhat Göçer konseriyle hep birlikte eğleneceğiz şeklinde konuştu.

Başkan Çetin,12 Kasımdan hemen önce, 10 Kasım anma etkinliğimiz var. Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün ölüm yıl dönümü. O gün Türkiye’de hayat duruyor, yüzyılın en büyük lideri için saygı duruşunda bulunacağız. Bize bu günleri sağlayan, kadınlara haklarını veren, çocuklara bayramı hediye eden, dünyanın en büyük lideri için saygı duruşunda bulunacağız. 10 kasımda da bazı etkinliklerimiz olacak. Etkinliklerimize hepinizi bekliyorum açıklamasında bulundu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.