Cumhur İttifakı Adaylarından Gövde Gösterisi

Cumhur İttifakı Adaylarından Gövde Gösterisi
Yayınlama: 25.03.2024
A+
A-

İLKGÜN HABER – Adana’da Cumhur İttifakı’nın Adana Büyükşehir ve 4 merkez ilçe belediye başkan adayları Büyük Seyhan Buluşması’nda gövde gösterisi yaptılar.
Sucuzade Kent Meydanı’nda gerçekleşen buluşmaya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti adayları Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Seyhan Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu, Yüreğir Belediye Başkan Adayı Dr. Halil Nacar, MHP Adayları Çukurova Belediye Başkan Adayı Firdevs Cingözler, Sarıçam Belediye Başkan Adayı Bilal Uludağ ile AK Parti ve MHP’nin il başkanları, yönetim kurulu üyeleri, partililer ve yaklaşık 8 bin kişi katıldı.

Büyük Seyhan Buluşması’nda konuşan Ömer Çelik, 31 Mart yerel seçimine az süre kaldığını hatırlattı, Cumhur İttifakını sandıklarda zaferle buluşturacaklarını söyledi. Gençlerin demokrasi ve özgürlükle anılması gerektiğine dikkat çeken Çelik,CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye’de gençler bir darbe yapsa ben o darbeye teslim olurum diyor. Gençliği anmak için aklına gelen tek şey, gençlerle darbeyi yan yana anmak. İşte bizim mücadele ettiğimiz, karşımıza aldığımız zihniyet budur. Biz darbe zihniyetinin karşısında olmayı sürdüreceğiz. Vesayetle Türkiye’nin demokrasisini ve özgürlük düzenini bozmak isteyenlere, birlik ve beraberliğimize göz dikenlere her seçimde ders verdik, vermeye devam edeceğiz dedi.

31 Mart akşamından itibaren Cumhur ittifakının belediye başkanlarıyla Adana’ya hizmet yağacağını kaydeden AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, “Adana’yı yolsuzluktan, pislikten, sinekten, çöpten, trafikten hep beraber kurtaracağız. Adana’yı hep beraber hizmete boğacağız. 31 Mart’ta zafer Adana’nın olacak, zafer Cumhur ittifakının olacak, Adanalıların olacak ve Adana kazanacak dedi.

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ise, Cumhur ittifakının gücünün Seyhan’dan tüm Türkiye’ye mesaj olarak gittiğini vurguladığı konuşmasında, “Bu mesaj cumhurun iradesinin ne kadar sağlam, ne kadar güvenilir
ve ne kadar birlikte olduğunu gösteriyor. Sizlerin oylarıyla, destekleriyle inşallah 4 ilçemizde belediye başkanlığını alacağız. Adana’nın Fatihi Fatih Mehmet Kocaispir’i de belediye başkanı seçeceğiz” diye konuştu.

Fatih Mehmet Kocaispir (Cumhur İttifakı AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı) : Adana’nın geleceği için yola çıkmış kadrolar olarak, Adana’nın güzel ve aydınlık geleceği için yola çıkmış erenler olarak huzurunuzdayız. Allah nasip ederse 31 Mart’ta Adana’da yepyeni bir sayfa açılacak. Bu sayfanın ismi hizmet sayfasıdır. Adana 5 yıldan beri mahrum kaldığı hizmetlere kısa
sürede kavuşacak dedi.

Erdal Hatipoğlu (Cumhur İttifakı AK Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı) : Bu kardeşinize görev tevdi edildiği günden bu yana gece gündüz demeden Seyhan’ın 96 mahallesinde Cumhur ittifakıyla omuz omuza vererek kapı kapı geziyoruz. Elini sıkmadığımız, gönlünü almadığımız tek bir vatandaşımız kalmadı. Bizleri bağrınıza bastınız. İnşallah bizler de göreve geldiğimizde
Seyhan’da yaşayan 850 bin vatandaşımızı bağrımıza basacağız.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.