DEM Parti Adana Büyükşehir ve Üç ilçede Aday gösteriyor

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, Genel Merkez’de yapmış olduğu basın toplantısında, DEM Partisinin Adana Büyükşehir ve Üç ilçede Aday göstereceğini açıkladı.

DEM Parti Adana Büyükşehir ve Üç ilçede Aday gösteriyor
Yayınlama: 04.02.2024
A+
A-

İLKGÜN HABER – DEM Parti‘nin İstanbul’da aday çıkarıp çıkarmaması ile ilgili son noktayı parti sözcüsü Ayşegül Doğan açıkladı:”Kazanmak için seçimlere kendi adaylarımızla gireceğiz” dedi.

Ayşegül Doğan, “Başlangıç noktamız neydi? Parti olarak aldığımız tüm kararlarda Balıkesir’den Van’a, Ankara’dan Diyarbakır’a onlarca il ve ilçede yaptığımız halk toplantıları ve halk buluşmalarında dile gelen talepler, öneriler ve eleştiriler belirleyici oldu” dedi.

“9 Şubat’a kadar hem İstanbul hem de diğer kentlerde aday göstereceğimiz yerleri ve adayların isimlerini sizlerle paylaşacağız.”

DEM Partisinin Adana Büyükşehir ve Üç ilçede Aday göstereceğini açıkladı.

“İstanbul için DEM zamanı” dediklerini hatırlatan Parti sözcüsü Doğan, DEM Parti olarak kazanmak için İstanbul seçimlerine kendi adaylarımızla 31 Mart yerel seçimlerine girmeye karar verdik. Biz kaybettirmek ya da kazandırmak için değil, kazanmak için aday göstereceğiz. İstanbul’da  Büyükşehir için, Başak Demirtaş aday havuzumuz içerisindedir.

Adana’da Büyükşehir ve Seyhan, Ceyhan, Yüregir ilçe adaylarını çok kısa zamanda açıklayacaklarını’da söyledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.