DEM Parti’li Mahfuz Güleryüz’den önemli açıklamalar

Dem parti adayları olarak, burayı kazanmaya geldik. Biz kazanacağız… Başta Seyhan olmak üzere Adana’yı, Yüreğir’i, Ceyhan’ı kazanmaya geldik. Seçimlere girmemizden dolayı, düzen partileri bizden çok korkuyorlar.

DEM Parti’li Mahfuz Güleryüz’den önemli açıklamalar
Yayınlama: 02.03.2024
A+
A-

İLKGÜN HABER – DEM Parti Adana Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan Adayı Mahfuz Güleryüz Basın Buluşmasında, 31 Mart yerel seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Güleryüz, Bilinçli olarak son günlerde bazı yayın organlarında ve yaygınlaşarak dolaşan algı oluşturulmaya çalışılıyor. “DEM Parti CHP ile ittifak görüşmelerine devam ediyor.

DEM Parti Adana’da 3 Mart’ta tüm adaylarını geri çekecek” iddialarına dikkat çekerek, “Yalana, dezenformasyona ihtiyaç duyuyorlar. Çünkü tüm partiler bizden korkuyorlar. Fısıldama yöntemleriyle halkımıza, seçmenlerimize ve tabanımıza şunu söylüyorlar. ‘Yarın çekilecekler, öbür gün çekilecekler, ayın üçünde çekilecekler, ayın beşinde çekilecekler’ diye. Neyin ittifakı yapılmaya çalışılıyor anlamış değiliz.

DEM Parti adayları olarak biz neden adaylıktan çekilelim. Asla böyle bir şey yoktur. Halkımızın talepleri doğrultusunda Dem parti adayları olarak, burayı kazanmaya geldik. Biz kazanacağız… Başta Seyhan olmak üzere Adana’yı, Yüreğir’i, Ceyhan’ı kazanmaya geldik. Seçimlere girmemizden dolayı, düzen partileri bizden çok korkuyorlar.

Dem partisi olarak Adana’da hiç bir parti ile bir işbirliği ve uzlaşı olamadığını, çok net bir biçimde ortaya koyduklarını gördük. O nedenle bu halk bahsı geçen iki parti ile yönetilmeye mecbur değildir. Seçimlere kendi adaylarımızla giriyoruz ve mutlaka Kazanacağız dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.