Demirçalı: “Bu belge Yüreğir’de birlikte kazandığımız zaferin belgesidir”

Demirçalı, Seçim sonucunda alınan “Birleştirme Tutanağı” göstererek, bu belge Yüreğir’de birlikte kazandığımız zaferin belgesidir.. Kurucu Belediye Başkanımız Sabahattin Eşberk’in aziz ruhu önünde verdiğimiz sözü tuttuğumuzun resmidir.

Yayınlama: 01.04.2024
A+
A-

İLKGÜN HABER – Cumhuriyet Halk Partisi Yüreğir Belediye Başkan adayı Ali Demirçalı, henüz daha resmi olarak açıklanmayan sonuçlara göre, Yüregir’de seçimi kazandı.

Adana’nın Yüreğir İlçesinde sandıkların yüzde 98,11’i açıldı. CHP Yüreğir Belediye Başkan adayı Ali Demirçalı, 75.272 oy alarak yüzde 40,45’lik bir oranla Yüreğir Belediye Başkanı oldu. Cumhur İttifakı adayı Halil Nacar ise, 71.098 oy aldı.

Demirçalı’nın seçimi kazanmasıyla birlikte CHP, 35 yıl gibi bir aradan sonra Yüreğir’i kazanmış oldu. Demirçalı açıklamasında, İlçemizin Kurucu Belediye Başkanı Sabahattin Eşberk’in kabrini ziyaret etmiştim. Orada ona vermiş olduğum sözü tuttum. Yüreğir Belediyesi 35 yıl aradan sonra yeniden sosyal demokrat bir Belediye Başkanı tarafından yönetilecektir. Tüm Yüreğirli hemşehrilerime katkı ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum dedi.

Demirçalı, Ayrıca seçim sonucunda alınan “Birleştirme Tutanağı” göstererek, bu belge Yüreğir’de birlikte kazandığımız zaferin belgesidir.. Kurucu Belediye Başkanımız Sabahattin Eşberk’in aziz ruhu önünde verdiğimiz sözü tuttuğumuzun resmidir..

Bu tutanak, Yüreğir’de 5 yıl boyunca oturacağımız kardeşlik makamının tapusudur.. Yüreğir’de hep birlikte yazdığımız tarihin belgesidir.. 7’den 70’e tüm Yüreğirli hemşehrilerime hayırlı uğurlu olsun..

Haber: Yusuf Kahraman

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.