“Elim Kalem De Tutar Kadeh De”Podcast’inin Yeni Bölümü Yayında…

“Elim Kalem de Tutar Kadeh de” serisinin bölümlerine başta Spotify, Apple Podcasts ve Cast Box olmak üzere podcast dinlenebilen tüm kanallardan ulaşılabiliyor.

“Elim Kalem De Tutar Kadeh De”Podcast’inin Yeni Bölümü Yayında…
Yayınlama: 20.05.2024
A+
A-

İLKGÜN HABER – Deniz Yüce Başarır’ın, Mey|Diageo’nun destekleriyle hazırladığı ve kadın yazarlarla sohbetlerden oluşan podcast serisi “Elim Kalem de Tutar Kadeh de”nin ikinci sezonu, Mine Söğüt’ün konuk olduğu yeni bölümüyle devam ediyor!

Yazmanın bir cesaret, hatta bir hadsizlik, bir sınırsızlık gerektirdiğini söyleyen Mine Söğüt, “Doğruyu bulmaya çalışan hayatlarımızda korkunun çok büyük bir engel olduğunu düşünüyorum,” diyor ve “Korku ayağımıza dolanan, elimizi kolumuzu bağlayan bir şey. Ve bu yapay bir korku.

Hayatta kalmak için ihtiyacımız olan, o temkini sağlayan değil, yapabileceğimiz şeylerin engelleyen, bize empoze edilen korku. O yüzden korkular üzerine çok yazıyorum. Kahramanlarımın çoğunun başı korkularıyla dertte,” sözleriyle devam ediyor.

Söğüt, bir yazar olarak en büyük ateşleyicisinin ne olduğu sorusuna ise “Bu korkunç dünya” yanıtını veriyor. “Elim Kalem de Tutar Kadeh de” serisinin bölümlerine başta Spotify, Apple Podcasts ve Cast Box olmak üzere podcast dinlenebilen tüm kanallardan ulaşılabiliyor.

İkinci sezondan itibaren sohbetlerin video kayıtları da Deniz Yüce Başarır’ın YouTube kanalında edebiyat meraklılarını bekliyor.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.