Faruk Kuş MHP Pozantı Belediye Başkan A. Adayı oldu

MHP Lideri Devlet Bahçeli’den izin ve dua alıp aday adaylığı başvurusunu yaptıktan sonra saha çalışmalarına hız veren MHP Pozantı Belediye Başkan a. Adayı Faruk Kuş, ilçe genelinde büyük heyecan dalgası oluşturdu.

Faruk Kuş MHP Pozantı Belediye Başkan A. Adayı oldu
Yayınlama: 03.12.2023
A+
A-
İLKGÜN HABER –  Milliyetçi Hareket Partisi’nden Pozantı Belediye Başkan a. Adaylığı başvurusunun ardından çalışmalarına aralıksız devam eden Faruk KUŞ, gerek ilçe merkezinde gerekse köylerde yoğun ilgi görüyor.

KÖY KÖY GEZİYOR

MHP Lideri Devlet Bahçeli’den izin ve dua alıp aday adaylığı başvurusunu yaptıktan sonra saha çalışmalarına hız veren MHP Pozantı Belediye Başkan a. Adayı Faruk KUŞ, ilçe genelinde büyük heyecan dalgası oluşturdu. İlk önce MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Cem Tutsoy, MHP Pozantı İlçe Başkanı Şeref Dinç ve Pozantı Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Avan’ı ziyaret eden Faruk Kuş, ardından saha çalışmalarına kaldığı yerden devam etti.
NİĞDE SINIRINDAKİ KÖYÜ DE UNUTMADI
MHP Pozantı Belediye Başkan a. ADAYI Faruk Kuş, Yağlıtaş, Yukarı Belemedik, Ahçıbekirli, Kamışlı, Hamidiye Dağdibi, Fındıklı, Gökbez, Alpu, ve Çamlıbel köylerinden başka ayrıca Pozantı’nın en ücra köyü olan Niğde sınırındaki Karakışlakçı’ya ziyarette bulundu. Tarlada, yolda, kahvede vatandaşlarla bir araya gelen MHP’li Faruk KUŞ, yaşlı köy sakinlerinin duasını alırken, her kuşaktan büyük göstek görüyor.
FARUK KUŞ KİMDİR?
Adana’nın Pozantı ilçesinde doğan Faruk Kuş, ilk ve orta eğitimini Pozantı’da, lise eğitimini Adana Borsa Lisesi ve Tarsus Cumhuriyet Lisesi’nde, üniversite eğitimini ise Çukurova Üniversitesi’nde Yerel Yönetimler Bölümünde tamamladı.
Köy evinde büyük bir kütüphanesi olan MHP Pozantı Belediye Başkan a. Adayı Faruk KUŞ, ikisi kız, üç çocuk ve beş torun sahibi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.