Generali Sigorta ve AÇEV, İstanbul Maratonu’nda depremzede çocuklar için koştu

Yayınlama: 06.11.2023
A+
A-

İLKGÜN HABER – Generali Sigorta, Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) ile sürdürdüğü iş birliği çerçevesinde, bu yıl 45’inci kez gerçekleştirilen İstanbul Maratonu’nda depremzede çocuklar için koştu.

#HerÇocuğaEşitFırsat mottosuyla yapılan proje kapsamında Generali Sigorta’nın sosyal sorumluluk gönüllüleri, depremden etkilenen çocuklara destek vermek amacıyla koşuya katıldılar.

Dünyada kıtalararası koşulan ilk yarış olan ve aynı zamanda Türkiye’nin de en geniş katılımlı kitlesel etkinliği olarak kabul edilen İstanbul Maratonu, bu 45’inci kez gerçekleştirildi. Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) ile yaptığı çalışmalara devam eden Generali Sigorta, bu yıl çok sayıda sosyal sorumluluk gönüllüsü ile yarışta yer aldı. Generali Sigorta koşucuları, eğitim programları ve saha çalışmalarının yanı sıra toplumsal farkındalığı artırmak, bilinç ve destek oluşturmak üzere çalışmalar yürüten AÇEV adına koşarak vakfın projelerine destek sundu.

Generali Sigorta sosyal sorumluluk gönüllüleri 6 Şubat’ta yaşanan deprem sonrası Adıyaman, Gaziantep-Nurdağı ve Hatay-Defne’de bulunan konteyner kentlerde kurduğu Çocuk ve Aile Merkezleri’nde, başta çocuklar olmak üzere depremden etkilenenlerin ihtiyaçları doğrultusunda revize ettiği bilimsel temelli eğitim programlarını uygulayan AÇEV’e #HerÇocuğaEşitFırsat mottosuyla destek veriyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.