Güvenlik şirketi G4S, 2022’in ilk yarısında yüzde 30 büyüdü

Güvenlik şirketi G4S’nin Türkiye Müdürü Kağan Gümüş, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Yeni Değerler lansmanında, geçen yıl Allied Universal ile birleşmesi sayesinde 2022’nin ilk 6 ayını yüzde 30 büyümeyle tamamladıklarını söyledi. İş birliği sayesinde 90 ülkede 800 binden fazla çalışanı ve 20 milyar dolarlık cirosuyla dünyanın en büyük entegre güvenlik firması olduklarını aktaran Gümüş, Türkiyede atılım yapmaya devam edeceklerini vurguladı.

Güvenlik şirketi G4S, 2022’in ilk yarısında yüzde 30 büyüdü
Yayınlama: 24.08.2022
A+
A-

 

Birleşik Krallık merkezli şirketin 1901 yılından bu yana dünya çapında insanları korumayı önemseyen bir vizyonu olduğunu belirten Gümüş, “Güvenilir bir kuruluş olmanın sorumluluğunun bilincinde uluslararası işleri temellendiren bir dizi yol gösterici ortak prensip hayata geçirildi. Türkiye’nin dört bir yanında, geniş operasyon ağımızla hizmet verdiğimiz projelerde bu altı aylık dönemde bin 800 yeni çalışanı istihdam ettik” dedi.

HİZMET KALİTESİ ÖLÇÜLEBİLİR VE ŞEFFAF

Uzman ekiplerin, her biri kendi sektörlerinin lideri 667 firmaya bin 246 müşteri ziyareti gerçekleştirerek portföyüne eklediği yeni iş ortaklıklarıyla yüzde 30 büyüme gerçekleştirdiğine dikkat çeken Gümüş, G4S’nin geleneksel güvenlik anlayışını değiştiren, teknolojiyi iş akışının her noktasına entegre eden yerli yazılımlarla hizmet kalitesini ölçülebilir ve şeffaf bir şekilde raporlanabilir hale getirdiğini ifade etti.

50 BİN VAKA RAPORLAMASI YAPILDI

Gümüş, “Tüm projelerde kullandığımız G4S Kokpit: Güvenlik Operasyonları Yönetim Yazılımı ile 2022 ilk yarısında 470 bin görev planlaması ile 620 bine yakın devriye atılırken yaklaşık 50 bin vaka raporlaması yapıldı. Operasyon ekipleri tarafından Kokpit yazılımı üzerinden 200 drill ve 14 binden fazla iç denetim yanı sıra toplam 219 bin 895 kilometrelik yol kat edilerek 10 bin civarı bağımsız denetim gerçekleştirildi. Dijitalleşen süreçleri birbiriyle konuşan sistemlerle destekliyoruz. Personellerin sürekli gelişimi için eğitimi de ön planda tutuyoruz” diye konuştu.

Hedeflere ulaşmaktan mutluluk duyduklarını söyleyen Gümüş, “2022 yılının ilk yarısını yüzde 30 büyümeyle geride bıraktık. Bundan yıllar önce Hizmet 4.0 dedik ve yurt dışındaki ürünlerimizi lokal ihtiyaçlarımıza uyguluyorken bugün, yurt içinde geliştirdiğimiz yüzde 100 yerli yazılımlarımızı yurtdışına ihraç eden noktadayız. Portföyümüz yıllardır her biri kendi sektörünün lider firmalarından oluşuyor. 2023’te de kalitemizden taviz vermeden hacimsel büyüme ve güvenliğin her noktasında teknolojimizin de desteğiyle çığır açan, yol gösteren, liderlik eden büyük atılımlarımız olacak” ifadelerini kullandı.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.