“Karataş’ı yaşanılabilir bir kent yapma arzusundayız”

İsmail Hakkı Gözübatık: Hizmetimiz halka dayalı şeffaf Adil bir yönetim anlayışı içerisinde, hesap verebilen katılımcılığı esas alan, sivil toplum örgütleriyle bir dayanışma içerisinde, Karataş’ı yaşanılabilir bir kent yapma arzusu içerisinde olacağım dedi.

“Karataş’ı yaşanılabilir bir kent yapma arzusundayız”
Yayınlama: 01.03.2024
Düzenleme: 01.03.2024 20:41
A+
A-

İLKGÜN HABER – Gelecek Partisi Karataş Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Gözübatık, Kazandığım taktirde Belediyemizde Liyakat ve Performans esas olacaktır dedi.

Gözübatık : Hizmetimiz halka dayalı şeffaf Adil bir yönetim anlayışı içerisinde, hesap verebilen katılımcılığı esas alan, sivil toplum örgütleriyle bir dayanışma içerisinde, Karataş’ı yaşanılabilir bir kent yapma arzusu içerisinde olacağım dedi.

Halkın parasını kuruşuna kadar korumanın idrakı içerisinde olacağını açıklayan Gelecek partisi Karataş Belediye başkan Adayı İsmail Hakkı Gözübatık, ilçemizde bulunan mahallelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda, sosyal dayanışma ve yardımlaşmayı esas alarak, sosyal belediyeciliği adil bir şekilde uygulayacağım. Halkın parasını halka hizmet için kullanacağım. Bizim yönetim anlayışımızda sosyal belediyecilik esas olacaktır.Her şey amma her şey Karataş halkının menfatine olacaktır.

Kültürel ve sosyal aktivitelere’de önem vereceğini açıklayan başkan adayı Gözübatık, Karataş’ı Turizm açısından bir çekim merkezi haline getirmek için çaba sarfedeceğim. Karataş’ta yap işlet devret modeli ile, sosyal tesislerin oluşumunu sağlıyacağım diyerek sözlerini tamamladı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.