Kayadan,Bayramımız kutlu olsun!

Gazi Meclis’in açılışının 104. yılında Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na yeni koşullar ve taze umutlarla ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Yayınlama: 23.04.2024
A+
A-

İLKGÜN HABER – ADD Adana Şube Başkanı İsa Kayadan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle açıklamada bulundu.

Kayadan: Gazi Meclis’in açılışının 104. yılında Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na yeni koşullar ve taze umutlarla ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramımız kutlu olsun!

31 Mart 2024 Yerel Seçim sonuçları, son yıllarda büyük yaralar alıp nefessiz kalan demokrasimize ve Laik Cumhuriyetimize can soluğu olmuş, neredeyse yok edilen Hukuk Devletimizin, katledilen Laik Bilimsel Eğitim Sistemimizin, krizden krize sürüklenen ekonomimizin, derde deva olmaktan çıkarılan Sağlık Sistemimizin, tarumar edilen demografik yapımızın, kısacası devletimizin; kuruluş ayarlarına dönmesi, Üniter Ulus Devlet yapısının onarılması ve yeniden “Laik, demokratik ve sosyal bir hukuk devleti” olması yolunda ulusumuzu umutlandırmıştır.

Bu umudun iktidara talip siyasi kadrolar tarafından heba edilmemesi,
güçlendirilerek genel seçim sandıklarına yansımasının sağlanması için ciddi bir onarım programı hazırlanıp kamuoyuna sunulması ve genel seçimlere kadar etraflıca anlatılarak seçmenin ikna edilmesi yaşamsal önemdedir. Atatürk’ün “Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir.” tanımı ve “Devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğü” ilkesiyle yaşama geçirilen Üniter Ulus Devletimizin vazgeçilmez olduğunu, emperyalizmin Mikro Milliyetçilik ve Mezhepçilik tuzaklarına düşülmeyeceğini, federasyon özlemlerine güç veren arayışlara itibar edilmeyeceğinin altını çiziyoruz.
Ez cümle, dünyanın en bereketli topraklarında, dünyanın en özverili, en
çalışkan, en vatansever halkını açlığa mahkûm eden bu düzenin değiştirileceğini mutlak bir inançla belirtiriz.

Bu bağlamda ‘’ Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletidir ‘’ Şiarıyla Gazi Meclisin kurucusu Ebedi liderimiz GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ve tüm Kuvayi Milliye Şehitlerini ,saygıyla ,sevgiyle, minnetle, rahmetle anıyoruz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.