MHP Seyhan’da bayrak değişimi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin imzasıyla MHP Seyhan İlçe Başkanlığı görevine getirilen Hakan Yıldırım görevine başladı.

Yayınlama: 04.09.2024
A+
A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin imzasıyla MHP Seyhan İlçe Başkanlığı görevine getirilen Hakan Yıldırım görevine, MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı, Karaisalı Belediye Başkanı Bekir Şimşek, Ülkü Ocakları İl Başkanı Cem Tutsoy, ilçe teşkilat, ocak başkanları, yönetimleri ve coşkulu bir kalabalığın katılımı ile başladı..

“HEPİMİZ DEVLET BAHÇELİ’NİN EKİBİYİZ”

Yapılan programdaki konuşmasında birlik beraberlik vurgusu yapan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin Lideri Sayın Devlet Bahçeli’dir ve bizler dün olduğu gibi bugün de yarın da O’nun ekibiyiz. Ayrışmadan, bölünmeden birlik ve beraberlik içerisinde geçmişimizi unutmadan geleceğe doğru yol alacağız” dedi.

“EMANETE LAYIK OLACAĞIZ, SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Göreve başlayan MHP Seyhan İlçe Başkanı Hakan Yıldırım ise sözlerine babası merhum MHP Adana Milletvekili Recai Yıldırım’ın sözlerine atıfta bulunup “Bu dava, uğrunda nicelerinin hayatının baharına ulaşmadan şehit olduğu bir davadır” sözleriyle başlarken “Görevimizi başarıyla yerine getirecek Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin emanet ettiği bayrağı yukarıya taşımak adına var gücümüzle çalışacağız” dedi..

Programın ardından Başkan Hakan Yıldırım, tebrikleri kabul ederek katılım sağlayan hemşerilerine teşekkür etti.