Özel: “Ceyhan ve Kadir Aydar Benim Özelimdir”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ceyhan’da yarım kalan bir hikaye var.Bu hikaye’yi tamamlamak için Kadir AYDARIN yanında değil, kapı gibi arkasındayım” Ceyhan ve Kadir Aydar benim özelim dedi

Özel: “Ceyhan ve Kadir Aydar Benim Özelimdir”
Yayınlama: 17.03.2024
A+
A-

İLKGÜN HABER – CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Yerel seçim çalışmaları kapsamında gelmiş olduğu Adana’nın Ceyhan ilçesinde “Halk Buluşması” programına katıldı.

Özel burada yapmış olduğu konuşmasında “Ceyhan’da yarım kalan bir hikaye var.Bu hikaye’yi tamamlamak için Kadir AYDARIN yanında değil, kapı gibi arkasındayım” Ceyhan ve Kadir Aydar benim özelim dedi

“Ceyhan’da yarım kalan şarkımız, eksik kalan bir hikayemiz var.” Ceyhan’da Kadir Haydar’ı, yıllar sonra sosyal demokrat ve halkçı bir belediye başkanı olarak size emanet etmiştik. Siz de geçen dönem oylarınızla Ceyhan’ı kimin yöneteceğine karar vererek göreve getirmiştiniz.

Ancak birileri hazmedemedi ve ona kumpas kurarak, Kadir Haydar’ı yargı oyunlarıyla görevinden aldılar. Biz sakince olanları takip ettik ve kendisine desteğimizi verdik. Ona inandığımızı söyledik.”Gün gelecek,devran dönecek,Kadir Aydar Ceyhan’a bir daha gelecek’ dedik.”

Özel: “31 Mart seçimlerinde siz Ceyhan halkından Kadir Haydar’a desteğinizi istiyorum. Ceyhan’da Kadir Başkan’ım belediye’de aktif göreve başladığı gün, inanıyorum belediyede kapılar ardına kadar açık olacaktır” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.